Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(:Puszedli :) kérdése:
Ti is jártatok úgy h láttatok egy szexi pasit akinek formás feneke volt és egy hajszál választott el atzól h rácsapj? Vagy rá is csaptál 🙊?
Figyelt kérdés
Nekem előfordult és volt h rá is csaptam. És annyira élveztem h keresi h ki volt de nem találja. Majd mégegyszer megfogod és csak mosolyog. Vagy olyan h meg markolod és hátrafordul te meg rámosolyogsz és ő visza. Imádom.2020. ápr. 24. 19:58
11/20 anonim válasza:
Bezzeg ha a ti seggetekre csap egy pasi az akkor mekkora bunkó szexista barom amikor meg ti csaptok az milyen jó. Milyen egy álszentek vagytok sokszor.
12/20 anonim válasza:
#11 Te kihez beszélsz? A legtöbb esetben bárki csinálja (nemtől függetlenül), a másik tolakodásnak és bunkóságnak fogja érzékelni, ha pedig fizikailag gyengébb, akkor pluszba még félni is fog.
13/20 anonim válasza:
Utoljára a Szabadság hídi techno buli közben markolt rá lány a seggemre, meglepett, mert olyan erősen csinálta, egy pillanatra azt hittem egy csávó az.
Nagy megkönnyebbülés volt amikor megfordultam és láttam, hogy hölgy.
Kár hogy nem húztam magamhoz táncolni :/
14/20 anonim válasza:
Arról beszélek, hogy ha egy pasas megfogja a nő seggét akkor az milyen bunkó sok nő szerint miközben sokszor ők is ugyanúgy megfogják de őket senki sem bunkózza ugyanazért mint a pasit.
15/20 anonim válasza:
A tiedet hányszor fogták meg? Kitaláltam, hogy egyszer sem?
16/20 anonim válasza:
Idegeneknél ilyet soha nem csináltam, max azokkal akikkel már jártam
17/20 anonim válasza:
Én tudnám értékelni ha egy nö most rácsapna, megmarkolná, böven viszonotnám neki ha szeretné.36f
18/20 cdx válasza:
Az előző munkahelyemen volt egy kolleganőm aki néha rácsapott vagy megsimogatta a fenekem, ami bevallom jól esett, mert nagyon be jött nekem és utána viszonoztam is néha neki :)
19/20 A kérdező kommentje:
Fogták meg már csak úgy nekem is de meglepő dtem vagy mosolyogtam. De mert a pasi nem nézet ki rosszul.
2020. ápr. 26. 19:48
20/20 anonim válasza:
Fiú létemre tapasztaltam ilyet, bár én magam véleménye szerintem annyira nem jó a fenekem formálja, nem jut eszembe de ha jól tudom a forma kinézet az a szív alakú tehát igazából ful női kerek fenekem van, akiknek eddig tetszett lányoknak azt mondták tévedek, combom nem széles, az igaz nekem hátra fele puposodik, a tapasztalatom leg először általános iskolában 7 8 adikos voltam tesi órán rövid gatyában jobban dobálodot futás közben lazán volt és akkor egyik lány oda futott mellém bele markolt közli velem szexi a fenekem, további tapasztalataim strandon ott is volt ilyen bele markolt lány, érzem a tekinteteket, engem igazából nem zavar ha egy lány bele markol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!