Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zárkózott, csendes fiúnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárkózott, csendes fiúnak örökre ki fognak maradni a lányok az életéből?

Figyelt kérdés
Nekem még sosem alakult úgy hogy egy kis esélyt lássak arra hogy barátnőm legyen.
2020. ápr. 24. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Örökre,
2020. ápr. 24. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy süt belőled az önbizalomhiány, a "kicsi vagyok" érzet, a beletörődés. Nem az a gond, hogy csendes fiú vagy, hanem ezek. Ez nem igazán kell egy nőnek. Gondolj bele. A másik, hogy mégis mit vársz? Hogy majd jönnek és észrevesznek? Tegyél érte hogy így legyen, és akkor majd lesz barátnőd. Üdv. 26/F
2020. ápr. 24. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Igen.
2020. ápr. 24. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Legalább igazi jó barátaid, normális baráti köröd van?

Mert én is félős vagyok a lányok előtt, de azért az egyéb emberi kapcsolataim rendben vannak.

2020. ápr. 24. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Párom is elég zárkózott és csendes, mégis együtt vagyunk, sőt előttem is volt két kapcsolata. A lényeg a kitartás és hogy próbálj fejlődni. Az önsajnáltatás nem szexi!

21N

2020. ápr. 24. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem teszel semmit azért, hogy legyen nős, ráadásul gazdag se vagy akkor nem valószínű, hogy lesz csajod
2020. ápr. 24. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Válaszolók, nem unjátok állandóan az önbizalomhiányt hozni fel? Kíváncsi lennék, hányan vannak a válaszolók között zárkózottak, akiknek ez volt a problémájuk. Kívülről könnyű bedumálgatni a küzdőtérre. Ez amúgy is hülyeség, láttam annyira fájdalmasan önbizalomhiányos fiút, aztán volt barátnője mégis, szóval nem is igaz az egész. Ha nem tudtok érdemben hozzászólni, nem kell.
2020. ápr. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!