Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kerülhetnék hozzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?

Figyelt kérdés

Távoktatásban most magunknak dolgozzuk fel a tananyagot. Sajnos nekem nem igazán megy a matek, magyarázatra szorul. A legjobb fiú haverom pedig nagyon érti, és egyetem alatt is volt már rá példa, hogy segített. Az a helyzet, hogy nekem titokban tetszik, vonzódom hozzá minden téren,és néha az összenézéseinkből úgy érzem, hogy megvan köztünk a kémia, sokat van velem, rengetegszer keres magától is. Holnap el fogok hozzá menni tanulni, hogyan közelítsek felé, hogy levágja, hogy bejön nekem, és hogy többet akarok tőle mint barátság?

19/L

2020. ápr. 23. 00:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
utolsó, óvodában érzed magad? nagyon nem vicces...
2020. ápr. 23. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező, te vagy óvodás, a kérdésekből legalábbis körülbelül az a szint derült ki🤫
2020. ápr. 23. 10:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Sokakban dilemma ez, egyáltalán nem óvodás a kérdés
2020. ápr. 23. 10:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk gyakorold a fizikát is vele, hogy a zipzar mennyire súrlódik a nadrágján lehúzáskor.
2020. ápr. 23. 10:24
 15/20 anonim ***** válasza:

"nem akarok nagyon rámenősnek tűnni"

Pedig ez bejön a fiúkáknak.

2020. ápr. 23. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Jutottál valamire, kedves kérdező?
2020. ápr. 23. 23:43
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos tanácsokat

Tegnap lefeküdtünk nála

2020. ápr. 24. 09:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Na grarula. De jó nektek, hogy szexeltetek. Milyen volt? 🙂 Másik, hogy ez egyszeri volt, vagy terveztek folytatást?
2020. ápr. 24. 10:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk erről, csak reggel eljöttem, mintha mi sem történt volna, de remélem, lesz folytatás🤣
2020. ápr. 24. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Ezzel beáraztad magad, besétáltál a saját csapdádba...

Te lettél az ingyenpunci. Tudod, ha egy fiú/ férfi megdug, másnap szó nélkül elenged, akkor vagy nem elégedett, vagy csak dugásra fog néha elővenni.

Tudom, most nem hiszed el, sőt vszínűleg a válaszom sem tetszik, de attól még igaz!

46/ f.

2020. ápr. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!