Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?
Távoktatásban most magunknak dolgozzuk fel a tananyagot. Sajnos nekem nem igazán megy a matek, magyarázatra szorul. A legjobb fiú haverom pedig nagyon érti, és egyetem alatt is volt már rá példa, hogy segített. Az a helyzet, hogy nekem titokban tetszik, vonzódom hozzá minden téren,és néha az összenézéseinkből úgy érzem, hogy megvan köztünk a kémia, sokat van velem, rengetegszer keres magától is. Holnap el fogok hozzá menni tanulni, hogyan közelítsek felé, hogy levágja, hogy bejön nekem, és hogy többet akarok tőle mint barátság?
19/L
Oké, de hogy?
nem akarok nagyon rámenősnek tűnni :D de valahogy mégis akarom h észrevegye hogy tetszik nekem :D mi lenne az arany középút ez esetben?
Miközben magyaráz neked az asztalnál, hajtsd a fejed az ölébe, és mond, hogy amúgy tök hülye vagy a biológiához is. 😀😂🤭
F
4# Ez a legjobb :D
Ha akarsz tőle valamit, ha nem. De ebből le kell vágnia
"nem akarok nagyon rámenősnek tűnni :D de valahogy mégis akarom h észrevegye hogy tetszik nekem :D mi lenne az arany középút ez esetben?"
Szó szerint leírtam, hogy... :D Még szerencse, hogy a férfiak kezdeményeznek, különben már kihalt volna az emberiség.
Irigylem a pasit.Bar en nem vagyok jo pasi szivesen atelnek egy ilyet :))
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!