Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bdsm sm része kikre vonatkozik?
Szerintetek is azok az embereket izgat a fájdalom kapása akiket gyerekként nem vertek? Pl szerintem akit hetente hurkásra vertek gyerekként az felnőttként nem erre izgul, mert rossz élménnyel asszociálja.
S a szadistákat meg gondolom sokat is verték? Van ennek bármi alapja? Nektek mi a véleményetek?
Nem ezen múlik
Én kaptam pár indokolatlan pofont apámtól, sőt voltam már abúzív kapcsolatban is, mégis sub mazo hajlamom van. (Mielőtt kérdeznéd: nem, azt nem élveztem mikor megütött az exem. A szexben élvezem az ilyet, a hétköznapokban nagyonnem...)
N
Hu én nem tudnék verni ,alázni 1nöt!
Undorítonak találom az ilyet!
Butaság amit írsz. Én gyerekként sokat ki kaptam .. De nem ezért vonz a BDSM vilaga
N
Gyerekként otthon nem kaptam, csak a suliban, ha nem vittem tesicuccot. Akkor vagy beírás az ellenőrzőbe+igazolatlan óra+órai munka elégtelen, vagy utolsó óra után irány a szertár, tanárnő egy pálcával piszkosul elfenekelt. Jobban el lehetett viselni, mint az otthoni egész estés lelki fröccsöt :).
Most sok év után ugyanígy eljárok a tanárnőhöz, csak a lakására. Most is ugyanígy elfenekel, csak jóval többet kapok és erősebben, épp nem reped ki a bőröm, de napokra belilul és zsibbad. Ő megmondta, egyszerűen imád feneket verni, nekem meg kiváló testi és lelki gyógyír :).
Semmi köze hozzá.
Ez egy hajlam,sok nő imádja ha szex közben kap egy kis nevelőcélzatú pofont. Izgatja őket,és engem is, egy jó kényszer francia vagy mély torkoztatás elengedhetetlen " kelléke" a pofon.
És sok szereti a korbácsot is ,fenekelést. Ez teljesen rendben van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!