Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyire változtatta meg a karantén a szexuális életeteket?
Figyelt kérdés
Nekem sajna nagyon.
Hetek óta nem láttam barátnőmet..
23/f
2020. ápr. 22. 18:57
2/10 anonim válasza:
Sehogy, együtt élünk a párommal:)
3/10 anonim válasza:
Szingli voltam és vagyok, úgyhogy semennyire. :D
4/10 anonim válasza:
Külföldön vagyok egyetemista, és jobbnak láttuk a szüleimmel, ha nem megyek haza, viszont a kollégiumom bezárt, így a barátom szülei "befogadtak" magukhoz, így most velük élek.
Gyakoribbá tette, az egyszer biztos.
22/L
5/10 anonim válasza:
Dettó, hetek óta nem tudok találkozni vele :(
Nagyon rossz
6/10 Noblesse Oblige válasza:
Nagyon. Már-már annyit szexelek mint fiatal koromban.
7/10 anonim válasza:
Menj már el hozzá, mások komolyabb akadályokat is leküzdenek, hogy láthassák a barátnőjüket. Neked igazából nem kell leküzdeni semmit, csak elmész hozzá.
9/10 A kérdező kommentje:
Én mennék, de félti a mamáját.
2020. ápr. 23. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!