Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek rosszul nyalok?

Figyelt kérdés

Tudon hogy nem veletek csinálom! A barátnőmön nem annyira veszem észre hogy elvezné de én szeretem csinálni. Azt mondta nagyon jol ujjalok es szereti ha csinalom. Szexet is szeretj az latszik is rajta, van hogy egy menet alatt 3x megy el, vagy lenyomunk egymas utan 3 menetet is. En szex kozben is szeretnem nyalni de nem tudom mennyire szeretne. Azt mondta hogy elvezi de en nem erost azt veszem eszra rajta, mar azt se ha nyalom es ujjazom. Ha smarolunk es akozben ujjazom nagyon elvezi. Rosszul csinalom esetleg tenyleg nem elvezi es nem akar megbantani?

19F

2020. ápr. 22. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy még nem felsztetted tökélyre a nyelcsapásaidat, mert én még nem találkoztam olyan csajjal aki ne élvezte volna.

Persze lehet, hogy van, de szerintem minden ember, legyen férfi vagy nő, igényli a JÓ orált.

F

2020. ápr. 22. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
A csikló szopkodáson van a lényeg.Ezt gyakorold.
2020. ápr. 22. 16:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz,lehet nem gyakoroltam eleget :))
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy mit szeretne
 5/11 A kérdező kommentje:
Kérdezem viszont nagyon szegyenlos es azt mondja,hogy jol esik,bar inkabb probalom ujjazni is nyalas kozben azt picit jobban elvezi,de a sima ujjazast smarolas kozben jobban szereti.
2020. ápr. 22. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kérdésed van. A leírásod alapján látszik, hogy fontos, hogy örömet szerezz a barátnődnek, ez a legfontosabb. Figyelj rá!

Ha már ennyire intim a kapcsolatotok, akkor azt is érdemes megtanulni, hogy miként beszélgethettek a szexuális igényeitekről. Amit itt megkérdeztél tőlünk, kérdezd meg tőle. Szerintem értékelni fogja, hogy még több örömet akarsz neki szerezni. Te is elmondhatod neki azokat a dolgokat, amiket a legjobban élvezel vele a szexben, vagy esetleg mit próbálnál ki vele szívesen.

Hajrá székely haver! ;)

2020. ápr. 22. 16:50
 7/11 anonim ***** válasza:
A csikló mindennek az alapja, a nyelved hegyével körkörösen nyalogasd, először egészen finoman, majd a nyelveddel nyomó hatást kifejtve izgasd, időnként pedig az egész puncit lehet a felső és az alsó ajkad között "morzsolgatni"
2020. ápr. 22. 16:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek!Mentek a zöld kezek.

Viszont meghallgatnék pár lány választ is,gondolom mind fiúk válaszoltak.

2020. ápr. 22. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
40%

En olyan no vagyok, akit nem erdekel a nyalas. Altalaban vagy unom, vagy irrital, idegesit. Minden partnert azert hagytam, mert egyertelmuen oket izgatta nagyon.

Most azt tudom mondani, onmagaban semmikepp, de dugas elott ha rovid ideig van, a csiklom finoman, csak ajkakkal harapdalja, jo, egyebkent a behatolast szeretem. Vagy ha a pasi a farkat a kivulrol hozzadorzsoli. Szoval letezik tenyleg, hogy barmilyen jol csinalja valaki, egy no tenyleg nem szereti a nyalast.

2020. ápr. 22. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ismerek olyan lányt aki nem szereti, de nyilván van ahogy az előttem szóló is írta. Saját tapasztalatból én azt mondanám, hogy próbáld ki azt, hogy csak nagyon finoman nyalogatod a barátnőd csiklóját, és ne ujjazd meg közben csak simogasd a bejáratát,ha úgy látod élvezi akkor kezdheted finoman ujjazni. De ügyelj rá, hogy a nyelved mozgásának ritmusa ugyan olyan maradjon. És persze, ahogy előttem már írták próbálj meg beszélni vele, az mindenképp fontos! Sok sikert! :)

27/L

2020. ápr. 24. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!