Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor tudtok elmenni egymás után?
Férfiak, és nőket is kérdezem.
Férfiaknál tudom kell szünet, mennyi szokott kellenei az aktusok között?
Nők, Ti multiorgazmust éltek meg, vagy pedig egy menetben egyszer mentek csak el?
érdekes kérdés...a női vonalaról annyit tudok hogya rekord 3 orgazmus volt néhány perc alatt egymás után amit lánynak okoztam.
férfi oldalról néhány éve bírtam úgy, hogy pl 1 óra szex, elmentem, majd l"lendületben" maradtam, simogattama csajt puszilgattam, ő kézzel vagy szájjal ingerelt...és pár perc után visszatértem majd újabb hosszú szex.
most már ezt nem igazán kívánja a szervezetem közel 30 éves vagyok, 20 perc érzelmes szex a barátnőmmel mindentől többet ér.
Egy szex alatt körülbelül 3x. Az első élvezés után ha nem húzom ki, hanem mozgok kicsit tovább, akkor pár perc alatt újra kőkemény leszek. A harmadiknál már azért kell a nőnek kicsit szájjal dolgoznia rajtam, de utána mehet újra.
29F
5 körül szokott lenni egy 20-25 perces aktus alatt
1 oras aktusnal 10 folott van
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!