Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás így? Normális?
Hát igen. Nem az a baj hogy eltakarod e magad avagy sem.
Ha te igy érzed jól magad, akor tedd ezt. Ha agyalsz rajta, hogy jó e, akkor nem ezen agyalsz, hanem az egész kapcsolaton, vagyis nem teljesen felhőtlen, abben meg nem szabad benne maradni. Ha nagyon fiatal vagy, akkor tudomásul kell venni, hogy összejössz valakivel, aztán szétmentek x idő után, ezlért vagy azért, mindegy.
De a legfontosabb, nem nlzd azt, hogy mi a normális és mi nem. Nincs olyan hogy normális, mert mindenki máshogy érzi jól magárt. Talán a normális szó úgy ahogy van a világ legnagyobb hülyesége.
Mindig kérdezem, hogy mi a normális ?
1. Az ösztöndugás_fajfenntartás biológiai alapon ?
2. AMit 100 emberből 51, vagy több csinál ?
3. Vagy amit a család felnevelés közben az utódba nevel-idomit-erőszakol ?
4. Vagy az, ami a TV-ből folyik életmódalakitás-jótanácsok ilyen olyan önmarketingelő-előadommagam emberekből ?
Hagyjuk már.
Mindenki máshogy él-élvezkedik és ez igy a jó és nincs olyna hogy normális. Ha erre törekedsz, nem lesz benned semmi különleges, mert "csak" a nagy átlag maradsz.
Engem mondjuk zavarna ha a barátnőm nem akarja látni. Főleg ha már nem két napja tart a szexuális aktivitás köztünk.
Orális kényeztetés közben (adja bármelyünk a másiknak) szeretek néha rápillantani és ha ő is néha rámnéz.
De ez én vagyok ebből ne vonj le feltétlen következtetést magadra. Ezt a pároddal beszéld meg ha úgy gondolod hogy szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!