Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első nyalás?
Figyelt kérdés
Kérdés fiúknak: A teljes élmény, íze elsőre?
Kérdés lányoknak: milyen volt amikor először rendesen kinyaltak?
Részletesen a teljes élményt.
2020. ápr. 20. 14:29
1/19 anonim válasza:
másra számítottam.
semleges íze volt, de tetszett.
rendesen felizgatott, de a mai napig felizgat továbbra is.
Pláne ha a popsilyukra is áttér a nyelvem ;)
3/19 anonim válasza:
Nekem pisi ízű volt az első nyalás.
4/19 A kérdező kommentje:
Bocs, lehetne életkor én nem is hozzá?
Csak úgy érdekelne...
#1, #2, #3?
2020. ápr. 20. 14:37
5/19 A kérdező kommentje:
és*
2020. ápr. 20. 14:37
6/19 anonim válasza:
Már az utolsóra sem emlékszem.
40/F
7/19 anonim válasza:
Fura volt, kicsit másra számítottam annak alapján, amiket hallottam (puha, forró punci, nagyon finom, stb). Szóval teljesen új volt a dolog számomra. Az íz fura volt, az illata is (kellemes illat volt, nem szag), olyan illat volt, amit soha nem éreztem, és nem tudtam hová tenni. És közben azt vettem észre magamon, hogy teljesen megbolondít az az illat, és érezni akarom minél többet, a kezemet szagolgattam még szex után is, mert azon is érződőtt. És nemcsak egy lánynál, hanem minden lánynál megvolt ez a bolondító illat. Szóval fogalmazhatok úgy, hogy kellemesen csalódtam, teljesen más volt minden, mint amire számítottam, de nagyonnagyon jó. Ennek ellenére hosszasan nyalni nem szeretek, mert fárasztó számomra, meg valahogy fura is, de szívesen csinálom, ha a lány igényli. 24f
8/19 anonim válasza:
Furi volt kicsit az első, de már akkor is elmentam. Forró volt és tocsogós. Aztán teljesen elzsibbadtam mert a barátom úgy szeret legjobban nyalni hogy a lábaim a nyakamban vannak. Én is imádom, és így látok is mindent. Csak elzsibbadok. És imádok utána csókolózni. 27N
9/19 anonim válasza:
Fantasztikus volt. Ha kívánod a másikat, finomnak érzed őt.
44 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!