Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor elvették a szüzességeteket, mennyire fáj? Melyik része a legrosszabb?
Az elején fáj jobban, amikor elkezdi a fiú betolni, vagy beljebb?
Nektek hogyan csinálták? Lassan jobb, vagy a "sebtapasz" módszer, hogy gyorsabban betolja?
Köszi!
szűz L
1. Mikor lesz köztudott végre valahára hogy a szűzhártya nem egy papírlap ami átszakad, hanem csak egy hártya ami körbemegy a hüvely falán? Eredetileg csecsemőkorban talán még megvan, egy védelem, de aztán megszűnik. Szerintetek hogy lenne menzesz, ha az le lenne zárva? Na mindegy. Csak megjegyeztem, mert nagyon rossz, hogy ez a tévhit van meg mindenkiben, pedig nem attól fáj az első, hogy átszakad az, ami nincs is ott, hanem azért, mert ami ott van annak tágulnia kell, illetve a hüvely falának is tágulnia kell, vagy azért mert nem elég nedves a lány, vagy mert ideges és ezért görcsös, össze van szűkülve, nem tud úgy tágulni. Pont.
2. Kedves kérdező. Inkább a behatolás fáj, hozzá kell szokni, hogy azért a tampon méreténél jóval nagyobb valami van ott benn. Ha már hozzászoktál, akkor az is előfordulhat, hogy minden oké, és ha ügyesek vagytok még a csúcsot is eléred. Csak arra vigyázz hogy a csúcs után jobban fog fájni (összeszűkülsz). Szerintem egyébként lassan jobb, de nem azért mert nem fáj, hanem azért, mert biztonságosabb. Kevésbé sérülsz, van ideje a hüvelyednek hozzászokni az új dologhoz. Szerintem szeretetteljesebb, jobb érzés az hogy a szerelmed vigyáz rád (meg ne kövezzetek, ez nem azt jelenti, hogy akinek egyből berakta a srác az nem lehet szeretetteljes. Csak én így érzem, hogy így jobb.)
Egyébként meg: úgyis érezni fogod hogy neked mi fáj, mi nem fáj, mi jó mi nem jó. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!