Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor veszítettétek el a szüzességeteket és hogy történet? Spontán volt vagy meg volt tervezve? Hány évesek voltatok akkor?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 20:12
2/9 anonim 

válasza:

spontán 15 évesen az első "nagybetűs" házibuliban szilveszterkor.
27F
3/9 anonim 

válasza:

Szóval vegyük sorba
Mikor : 2012.10.23. Kb hajnali 1 és 4 között.
Hogy ?: úgy ahogy lenni szokott a hímvessző
bekerült a punciba .
Spontán vagy tervezett ? : is is. Már a sokadik alkalom volt mire sikerült de nem volt dátum kitűzve h na ekkor és ekkor pont áznám elvesztem az ártatlanságom.
A párom 24 éves (tapasztalt) Én 18,5 éves (szűz)
5/9 anonim 

válasza:

15 évesen
spontán megtörtént a születésnapján
6/9 anonim 

válasza:

18 voltam (fiu), egyejszakas kalandbol lett aztan 2 hetes “jaras”.
8/9 anonim 

válasza:

16évesen, ő 18. Megtervezett volt, az erdőbe este egy lepedőn, utánna néztük a csillagokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!