Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jobb ha tövig bele tudtok ülni egy peniszbe pl 15 cm, vagy jobb ha nem megy be tövig és negyede még kint van pl 18-20 cm?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 22:12
1/17 anonim válasza:
Az jobb, ha értelmes normális pasihoz tartozik nem farokméregető idiótához.
2/17 anonim válasza:
Mi ez a sok ehhez hasonló hülye kérdés?
4/17 anonim válasza:
Mindegy mekkora, csak tenne mar be valaki :) 26/L
6/17 anonim válasza:
és negyede még kint van pl 18-20 cm?
Férfi vagyok és láttam ilyen videjót
Struppi horse a pónicsődör esete egy farokimádó nővel.
8/17 anonim válasza:
Fijú vagyok és rohadtul örülök hogy nem 15centit örököltem aputól!
9/17 anonim válasza:
nekem teljesen mindegy, gondolom a ffinek jobb ha teljesen elengedheti magat es nem kell ilyesmikre figyelnie, szoval inkabb 15 mint 20.
10/17 anonim válasza:
De mi van ha se nem 15 és se nem 20?F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!