Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a fiatal férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a fiatal férfi tanároknak nem nehéz?

Figyelt kérdés
Az, hogy egy középiskolában sok jó csaj van, némelyik még ki is mutatja hogy bejön nekik a tanár, de mégse tehet semmit
2020. ápr. 20. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Ha tanar lennek egesz nap ezt kene tulelnem kb:

[link]

2020. ápr. 20. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem megoldják valahogy
2020. ápr. 20. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk közfoglalkoztatottként dolgoztam általános iskolában, ott is sok jó csaj volt és tanítási órák alatt én bementem a fiú wc-be és ott vertem a f.a.s.z.o.m a 14 éven aluli lányok s.e.g.g.é.r.e gondolva.
2020. ápr. 20. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem nehéz, ha a koponyában levő káposztalére gondolnak (tisztelet a kivételnek).
2020. ápr. 20. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Kezdjük ott, hogy tanárként mélyen meghatározza a hozzáállásodat, hogy hatalmi helyzetben vagy, olyan tanulókkal, akik sok esetben ráadásul fiatalkorúak, és te felelsz értük. De tegyük fel, hogy a saját belső erkölcsi iránytűd nem elég. Ekkor továbbra is ott van egy óriási külső nyomás. Ha a tanárukként bármi szexuális nyitás gyanújába keveredsz, egy életre elástad magad. Ezek után (érthető módon) végképp fel sem veszed, amikor észrevehetően bejössz egy diáklánynak (ami egyébként is szinte olyan megszokott, mint reggelizni). De még ha félre is tennénk minden erkölcsi megfontolást, egy átlagos tanórán annyira jelen kell lenned fejben, hogy semmi agykapacitásod nem marad csajokat stírölni, a szünetben pedig örülsz, ha WC-re eljutsz és tudsz kettőt harapni a szendvicsedből. Ezek után döntsd el, szerinted vajon tényleg akkora nehézséget jelent-e.
2020. ápr. 20. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Női tanàr vagyok. Bejövök a diàkjaim egy rèszének. Soha de soha hozzájuk se nyúlnék. Ez fejben dől el.
2020. ápr. 20. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Majd megszokod, ez a munkáddal jár, dolgozni mész. A nem tehet semmit... persze amíg tanítja, de banketten annál több lehetőség :D
2020. ápr. 20. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Még az idősek is nehezen tartják a gatyajukban a szerszámot (nálunk kettő is volt, akik nyíltan nézegették a kiskorú lányokat, meg mindenféle kétértelmű megjegyzéseket tettek)

Remélem egy nap kasztraljak majd az ilyeneket 😅

2020. ápr. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!