Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti elitelnetek ha a pasitok meg mielött összejöttetek volna ki verte volna egy fiunak hazibuliba?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 19:27
1/9 anonim válasza:
Én elítélném. Másnak ez még izgató is. Keress olyat, aki megujjazott nőt házibuliban, és akkor kvittek lesztek.
3/9 anonim válasza:
Az ő dolga, a múlt a múlt része, a jelen és a jövő a lényeges.
5/9 anonim válasza:
En is ujjaztam mar baratnom semmi nincs benne
7/9 anonim válasza:
Nem, előttem azt csinál amit akar. Ami viszont utánam van, az már nagyon nem mindegy.
9/9 anonim válasza:
Mindig is csinálták fiú és lányok is, puszta kíváncsiságból, vagy mert éppen akkor jól esett. Mi is kipróbáltuk annak idején egy haverommal. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Régebben persze kevesen vállalták fel, de ma már talán nem annyira prűdek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!