Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehéz álló péniszzel pisilni?
Figyelt kérdés
Jó tudom, nekem is nehézség, hogy felfelé áll (ez gyakorlatilag ellehetetleníti a wcbe való betalálást), de több embertől hallottam már, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán em jön ilyenkor a pisi. Ezt nehezen tudom elképzelni, mert velem még nem volt ilyen. Van akivel tényleg ez van?2020. ápr. 20. 19:13
2/13 anonim válasza:
Nekem reggel kell egy 15-20 másodperc mire elindul, de attól jön. Úgyhogy nálam nincs ilyen gond.
3/13 anonim válasza:
Igen, valamennyit engednie kell a feszes merevedésből ahhoz, hogy pisilni tudjak vele.
4/13 anonim válasza:
Igen, olyankor nehezebben jön, vagy egyáltalán nem is jön.
5/13 anonim válasza:
Nehezebb így fogalmaznék, mivel a barlangos testek benyúlnak a testbe (a pénisz 2/3-a a testen belül van), nyomást gyakorolva a húgycsőre - viszont nem lehetetlen. Célozni na azt viszont tényleg nem tudsz vele :)
6/13 anonim válasza:
Igen, nagyon nehéz. Leülni nem tudok, mert nem fér be úgy a farkam a WC-be. Ha állok, akkor le kell hajtsam a farkam, ami kellemetlen, ettől még annyira se tudok pisilni
De közben érzem, hogy nagyon kell. Mellé még álmos is vagyok reggel és sietni is kell. Szoval elég vicces :)
7/13 anonim válasza:
Valamivel nehezebben jön. Érzem, hogy kell, de nehezebben is jön. És ilyenkor nem azért nem megyek el pisilni, mert nem tudnék, hanem mert a wc nem éppen kompatibilis az álló fasszal. Tehát nem könnyű beletalálni.
8/13 Lacás1976 válasza:
Én is tudok igy pisilni, de van aki egyáltalán nem ez adottság kérdése. Én ugy oldom meg hogy ne pisiljem le a falat hogy a csapba pisilek és elé teszem a tenyerem, utána persze kézmosás és mehet tovább a szex vagy a recska 😀😀😀
9/13 anonim válasza:
Ez annyira érdekes téma hogy ki kellett írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!