Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesek voltatok amikor először a szájbaélveztek? Lenyeltétek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 17:19
11/22 anonim válasza:
Én a kérdést önkényesen kiegészíteném azzal, hogy szeretitek lenyelni, vagy egyáltalán azt, hogy a párotok a szátokba élvez? Vagy csak toleráljátok? Az én párom pl. nem szereti, hogy a szájába élvezzek, ezért nem is csináljuk már. ( Más kérdés, hogy babát szeretnénk, hehe )
25/f
13/22 anonim válasza:
17 voltam, akkor nem nyeltem le.
14/22 anonim válasza:
Egyszerűbb lenyelni mint köpködni, mi ebben a különleges? Ez már a XXI. század.
15/22 anonim válasza:
Elsőnél 17 voltam, lenyeltem. Azóta is szeretem az orális szexet és le is nyelem
16/22 anonim válasza:
22. ha jól emlékszem lenyeltem.
17/22 anonim válasza:
Mindenki le nyeli? De valóságban is? Írni sok mindent lehet.
19/22 anonim válasza:
15 és lenyeltem. Még punciban szűz voltam, úgy voltam akkor hogy ez ezzel jár. Azóta is lenyelem. L28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!