Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket beindit ha egy lánnyal "birkóztok"?
Az általad felvázolt szituációban nemigazán, annyira nem is értem, hogy van köze ehhez...
De amúgy igen, felizgat a birkózás.
Engem szokott izgatni egy kis birkózás.
F
🙂
Tárjünk a lényegre!
Most akkor végülis megdugott, vagy sem?
Ez az a fajta nyomulás volt amikor próbálja viccnek beállítani, mert ha elküldöd a fenébe akkor mondhatja, hogy csak viccelt, ha pedig rábólintassz akkor már úgyis is melléd az ágyba. Annyi férfiasság sem volt benne, hogy komolyan előálljon a szándékával.
Egyébként meg igen, szeretek "bírkózni" a barátnőmmel de az erősen erotikus hangulatú szokott lenni. Az amit veled csinált pont ugyan az amikor oviban a kisfiúk a nekik tetsző lányok haját húzgálják.
Én imádom :)
Masszírozás majd elkezdem csikizni, ekkor próbál kiszabadulni :D olyan minta műbika lenne :D aztán ha sikerül leszednie megy a bírkózás, persze óvatosan :)
Majd szex :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!