Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal akinek néger fiúja volt előtettek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 03:23
1/13 A kérdező kommentje:
Aki nyilván meg is dugta. Nem zavarna a gondolat hogy egy nagy fekete dákó volt benne amikor kinyalnátok?
2020. ápr. 13. 03:35
2/13 anonim válasza:
Nemxd lehet pici barna kuki volt csak
4/13 anonim válasza:
A múltja engem ilyen szinten nem érdekelne.
Miért ha egy nagy fehér f.asz volt benne előttem, akkor különb ki nyalni?
Hát nem.
Feltéve ha nem valami rasszizmus van a kérdés mögött, az más témakör.
Alapjaraton ugye szűz lányt találni nehéz, így valószínű, hogy járt benne pár fa.sz,mire te kinyalod.
Az meg, hogy milyen színű, már nem dob a témán.
Nem szoktam ilyeneken gondolkodni, ha össze jövök valakivel.
Mert igen csak szét qurná a libidómat.
F
5/13 anonim válasza:
Nem jönnék össze vele
Aki négerrel járt kevés tartása lehet
7/13 Deák Dominik 2020 válasza:
Egyáltalán nem szempont semmilyen esetben.
9/13 anonim válasza:
Az ő dolga kível volt előtte együtt. Nem ezen múlik, hogy össze jövök vele vagy nem.
F
10/13 anonim válasza:
Cigány vagyok ,az majdnem néger xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!