Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a nők nem élvezik a szexet 16 cm-es péniszméret alatt? Sőt nem is érzik? És kézben is kicsi, fogásra?
A nők akikkel eddig voltam minden esetben azt élvezzék amikor a csiklójukat a szeméremdombomhoz dörgölték.
Függetlenül attól, hogy mennyi cm pénisz volt bent.
Nekem nincs 20 cm csak vagy 17-18 saccra de ha akarod lemérem pontosan is.
De eddig még sosem volt olyan, hogy csak a kolbász volt bent és semmi simi vagy dörgölözés és úgy ment el a csajszi.
Szóval a centit tedd el és simulj a nővel, szenvedélyesen csókolgatva stb.
Utolsó.
Van benne valami amit mondasz.
Nekem 15,5 cm és sokszor pl egy nagyobb termetű szélesebb lánynál ráparázok, hogy elég e lesz.
Te még sosem mérted?
Pfu valamikor tini koromban 16 cm volt
Azóta nem mert millió más elfoglaltságot volt...
Sokkal nem lehet nagyobb azóta sem szerintem.
De egyébként bőven elég az.
A legtöbb nő nem lóval akar kefélni hidd el.
Meg aztán az úgynevezett "gpont"
Ami túllépő a csikló belső része véleményem szerint...
Nah szóval azt elérés a fél ujjhosszaddal.
Az amit élveznek a nők a többi odabent azt nem tudom.
De ha csak úgy töltöm az asszonynak tehát, hogy nem dörgölődik a csikló akkor csak az én kedvemért nyögécsel...
Szal olyan nővel még nem voltam aki attól elélvezett volna, hogy csak ki-be tolom-húzom és csak a kolbit, attól elment volna.
Mindíg kell valahogy ingerek I ott elől az alkatrészeket xD
De ha nem így van akkor a csajok kijavítanak hisz ők érzik mi van ott bent.
Nekem mindenhová jó sőt orál még jobb ingerek én gazdagabb vagy anál ha rá tud szorítani a kolbira hmmmm grrr.
Szal mi férfiak ilyen téren egyszerűbbnek vagyunk...
Amikor működik a kémia úgy rendesen nah akkor senki sem mérleget semmit hisz pszichésen akkorát csattan a dolog, hogy már ha csak ott alul összeérnek majdnem egy orgazmus sőt volt már, hogy attól elsültem...
Szal fura dolog ez a méretet vetés.
De annyi tény, hogy az a nő aki az átlag kolbászt nem érzi-élvezi valszeg beteg.
Az meg nem a te hibád.
köszi :)
Igazad lehet. Nekem még nincs úgy tapasztalatom, csak egy lánnyal voltam az is örömlány volt, nem sokat éreztem.. érzés sem volt csak puff fél óra el lehet képzelni..
Amúgy ha belegondolunk tényleg 2 cm plusz minusz, ha előveszünk egy vonalzót az semmi
Mert semmi is.
Örömlány nah hát az is csak egy lehúzás...
1x én is kipróbáltam mert akartam egy kínaiak is már csinálni.
Volt már magyar, lengyel osztrák, német, szlovák, román há' mondom ne valami messziföldit is meg kéne nézni.
De ők eléggé konzervatívak hiába igyekeztem feleségül azért akármilyen bájosan is nem akartam venni...
Szal a lényeg, hogy ugye ott alap a gumi míg cumizott addig nagyon jó volt főleg, hogy már ki is voltam éhezve .ível privátban akartam kínai csajt fogni...
Szal addig jó volt aztán mikor sor került az aktusra lekókadt a bré xD
Mondtam neki, hogy szopogassa még de az időre hivatkozott, hogy lejárt.
Nesze 50 euro a semmire...
Szóval jah azóta még sem fordult a fejemben, hogy valami prostit keressek...
Igaz azóta már házas is vagyok még szerelmes stb.
Szóval visszatérve a kolbászhoz azt használd gumit húzz míg nem is.ered a leányzót!!!
A centit meg hagyd a fenébe.
Mint ahogy mondtam szex közben igyekezz a szeméremdomboddal dörgölni a csiklót akkor is ha csak félig vagy csak a feje van bent.
De ne állatmódjára!
Észreveszed mennyire tolja magát oda aztán a többi már menni fog.
Ha elélvez veled akkor jó vagy nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!