Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM - Fiúk! Megtennétek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM - Fiúk! Megtennétek ha ezt kérné a domina?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szexi dominával levelezek. Azonban a belépő, hogy egy dom sráccal kellene lennem. Nem dugna meg csak alázna, stb. Egy másik szub srác jár ehhez a nőhöz. Tőle hallottam. Vajon ő is így került hozzá? Vagy ez egy teszt a részéről?

23 éves vagyok. A dominám 25.

2020. ápr. 19. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 19. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
2 privit kaptam, hogy igazi-e a csaj. Camon beszéltem vele. Illetve egy másik szub haver ajánlotta. Vele szoktam megosztani az élményeim, mert nem ítél el hisz hasonlóan izgatja a szub szerep. Személyesen ismerem a fiút.
2020. ápr. 19. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell ahhoz. Semmit csináln i egy férfi Dommal hogy elfogadjon .. ezzel csak azt teszteli mennyire vagy igazi szub alázatos ha betudsz hódolni egy Domnak jöhetsz

-nem kell szopnod és a dom se fog dugni ...

N

2020. ápr. 19. 13:43
 4/10 anonim válasza:
69%
Egy nagyon szexi domináért bármit megtennék csak foglalkozzon velem
2020. ápr. 19. 13:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok kommentelők. Alapvetően olyan slave válasza érdekel aki esetleg csinált ilyet.
2020. ápr. 19. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Egy ilyen dominát megismernék. Küldhetné hozzám a srácokat.:)
2020. ápr. 19. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Én dom oldalról voltam már hasonlóban. Profibb, igényesebb domináknál nem ritka dolog, hogy ez a belépő. Engem baráti társaságból kértek meg anno egy kb 19 éves fiú betörésére. A csajjal közösen aláztuk, volt fenekelés, orgazmuskontroll, majd a hajnál fogva tartottam, miközben kinyalta a lány fenekét, aztán térdelve kellett néznie, ahogyan mi szexelünk.

Vele nem dugtam, nem is szopattam.

25/F

2020. ápr. 19. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Engem abszolút nem érdekel a dom srác, szóval nem. Abban még lehet benne lennék, hogy ha ott a domina, akkor megparancsolja, hogy egy farkat a számbavegyek, mivel ez is egy elég erős megalázó dolog lenne, és az nekem bejön, ha aláznak. De lehet ez is csak gondolatban tetszik.

20/F

2020. ápr. 19. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszene, bár bennem van bi hajlam is.
2020. júl. 13. 08:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy hasonló storyba vagyok.
aug. 25. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!