Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányról tudom, hogy tablettát szed, azért még meg kell kérdezni, hogy hova mehetek?
Figyelt kérdés
Illik megkérdezni elõtte, hogy hova élvezzek?2020. ápr. 18. 19:22
11/19 anonim válasza:
Te vagy a lányok álma, tuti HPV-d is van, nemcsak óvszer fóbiád..
12/19 anonim válasza:
Ha nem megy a szex gumiban, akkor gyakorolj. A csaj tegye tönkre a hormonháztartását, mert te nem tudod állva tartani a nudlid?
13/19 A kérdező kommentje:
A tabletta káros?
2020. ápr. 18. 20:19
14/19 anonim válasza:
Igen, káros. Nem mindenkinél okoz gondot - sőt, talán kevesebbszer igen, mint nem-, de sajnos előfordul. Engem pl. tönkrevágott, most meddőségi központba kell járnom.
Gyakorold gumiban a dolgot. Valószínűleg ezzel a lánnyal nem lesztek együtt örökre, szóval még a későbbiekben is jól jöhet a dolog.
15/19 anonim válasza:
Érdemes lenne tájékozódni a fogamzásgátlási lehetőségekről. Nem csak gumi meg tabletta van. Van pesszárium, méhszájsapka, spermicid krémek, kúpok, illetve létezik egy termékenységtudat módszer. (az ébredési hőgörbe illetve a méhnyaknyák ciklikus változása mutatja meg a termékeny napokat). Ezek mind hormonmentes megoldások. A hormonális fogamzásgátlás tönkreteheti a nő hormonháztartását. Arról tudj, hogy a gumióvszer az egyetlen védekezési mód, ami véd a nemi úton terjedő betegségektől. Ha nem használsz óvszert, az a minimum, hogy új partner előtt elmész szűrésre.
16/19 anonim válasza:
A fiúk annyira naivak. Vakon megbiztok akarkiben aki azt mondja gyogyszert szed. Honnan vagy ebben annyira biztos? Szerinted a sok “veletlenul terhes lettem” hogyan lesz? Nagyon nagyon sok csaj igy csinaltat maganak gyereket.
17/19 anonim válasza:
Ez csak a te fejedben létezik, hogy gumival nem megy...
18/19 anonim válasza:
Olyan védekezést válassz, ami rajtad múlik.
19/19 anonim válasza:
Azért nem megy kérdező gumiban, mert bebeszéled magadnak, hogy úgy nem megy. Mert gumiban nem jó, nem lehet élvezni, fúj már, milyen már...na, ezek után pláne nem megy. Én mindig is azt gondoltam és gondolom is, ha egy férfi férfiból van, akkor elég felelősségteljes ahhoz, hogy ha kell, akkor gumiban szexel és ha szexelni akar, mert kívánja a nőt, akkor feláll neki gumiban is, mert nem azzal törődik, hogy van-e rajta gumi, vagy sem, hanem hogy együtt legyen az adott lánnyal-nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!