Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányról tudom, hogy tablettát szed, azért még meg kell kérdezni, hogy hova mehetek?
Én akkor se élveznék bele. Gumiba másabb a dolog, mert ha baj van akkor látjuk és lehet menni esemény utániért. De ha a tabi éppen valamiért nem mükszik, mert bármi lehet, akkor azt nem veszitek észre, csak ha már pozitív lesz a teszt vagy 9 hónap múlva felsír.
Az önmagában szerintem nem védekezés, hogy a lány tablettát szed, de minden alkalommal benne megyek el. A tabletta még akkora védelmet se nyújt mint a gumi, pedig van hogy azzal is baj van. De ugye mint mondtam guminál legalább feltűnő.
“ A tabletta még akkora védelmet se nyújt mint a gumi, pedig van hogy azzal is baj van.”
Megfelelő használat mellett a terhesség ellen ugyanolyan hatékony a fogamzásgátló, mint a gumi.
Amúgy kérdező, a betegségek ellen nem véd a tabletta, és a kérdésedből feltételezem, hogy nem egy pár vagytok, szóval húzd csak fel azt az óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!