Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek azért nem mer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azért nem mer elém állni, mert fél?

Figyelt kérdés
Egyik sráccal korábban elég szoros kapcsolatot ápoltam, lelkileg nagyon összhangban voltunk,többször kiállt mellettem, ám mindketten versenyeztünk, néha olyan érzésem volt, mintha irigyelte volna, ha én jól teljesítek. Ezek ellenére többször éreztem, hogy megvan köztünk a kémia, a szexualitás, többször nézegetett csinosabb ruhákban is, de pl. a melleimet meg a fenekem hétköznapi ruhában is párszor megnézte. Voltak tekintetösszetalálkozásaink. Sajnos egy számomra érzékeny dolgot nem tőlem kérdezett meg, hanem mások asszisztálásával a tudtom nélkül kinyomoztt, majd szétkürtölte szűk baráti körben. Nem értem, miért nem állt elém nyíltan, ott úgy éreztem, az eddigi gyanúim beigazolódtak. Felkaptam a vizet, letöröltem a Face-ismik közül, kétszínűséget rábizonyítva hajtottam el. Neki csupa könny lett a szeme, feljött mások noszogatására bocsánatot kérni, de áradt a gúny belőle. 2 nap múlva egyik bnőmtél kérdezte a buszon hogy kibékülnék-e vele. Én mondtam h igen, de valahogy nem jutott a fülébe ez a válasz. Maradt a rossz kapcsolat, pár hét után én is üzentettem mással, akkor meg már ő szarta le az egészet. Ellenben még mindig bámul meg kérdezget másokat rólam. Szerintetek miért fél személyesen megkérdezni tőlem, és miért mondja h szóljak én hozzá először?
2020. ápr. 18. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért.
2020. ápr. 18. 18:33
 2/7 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Atya úr Isten, már ott el kellett volna engednem az egész olvasását, amikor közölted, hogy a sráccal sokat versenyeztetek. Mégis miben tud versenyezni egy srác egy lánnyal? Kinek lesz jobb a matek dogája?!
2020. ápr. 18. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Valakivel dugtál, akivel nem kellett volna?

Amúgy mi ebben a szexualitás?

Szerintem azt hitted, te majd irányítod a dolgokat. Itt a végeredménye.

2020. ápr. 18. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ismerkedés vagy tini vagy óvodás párkapcs kategória? Gyerekek vagytok még de próbálkozzatok.. Keresd meg aztán meglátod.
2020. ápr. 18. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Tipikus ostoba vagy. Szaladsz ezután a ganéláda után, majd ha mégis úgy tartja kedve hogy megdugjon, utána csodálkozol hogy nem hogy nem szeretett beléd de ugyanúgy szóba sem áll veled, majd mindenkinek most azt kürtöli szét hogy milyen undorítóak a testnyílásaid/melleid...
2020. ápr. 18. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem állok már szóba vele soha
2020. ápr. 18. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kedves kérdező, de ennek a kérdésnek nem a szexualitás topikban a helye hanem a tini kapcsolatokban.
2020. ápr. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!