Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer elém állni a párom? (szakítás)
Lassan kihűlt a kapcsolatunk, fáj nekem is neki is. De sajnos ez van, utóbbi hónapokban érezhető jelei voltak. Aztán most érlelődött odáig a folyamat hogy elhatározásra kellene jutni.
Ő mondta szeretne egyedül lenni, mondtam neki OK!... hétvégére (Pé-SZo-Vas) hazamentem, (hozzáteszem a saját lakásomból) vasárnap visszajöttem, úgy volt akkor megbeszéljük erre ír este hétkor hogy iszogat a barátnőjénél, és nem jön haza... Engem ez felbosszantott, most miért nem lehet leülni megbeszélni hogy kész, vége. De már hetek óta tart az "úgymond" nemtörödömsége... (pl: vasárnap a pénteki odarohadt milánói kacsintott vissza a konyhapultról) Nem takarít, elmondása szerint már nem érdekli, ilyesmi.
Az én agyamban is megszületett az elhatározás. Szakítsunk, költözz el stb. Én normálisan akartam szakítani, nem idegből de lassan fogy a türelmem. Most rimánkodjak neki? Fogd a cokmódat aztán húzz el? Nem akarok alpári lenni....
Én 26/F, ő 25/L
Előbb-utóbb össze fogtok futni, akkor normálisan beszéljétek meg. Nincs szükség évek után a balhéval elválásra, később csak megbánnád.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!