Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak manapsag milyen ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak manapsag milyen ilyen lanyok?

Figyelt kérdés

Akinek olyan szoros a puncija mint a 70-es evekben? Hogy a hatalmas szor kilog a bugyin tul is es elfedi teljesen magat a puncit?

Van aki ezt elvezi hogy ugy kell beleturni a szorzetbe hogy utat lehessen benne talalni?

Es akinek ennyire szoros az szereti ha a szorzetet simogatjak ? Van akit felizgat ez az egesz?

Netan aki fesulni is szokta es szaritani mert akkora?

Fiuk is valaszolhatnak hogy talakoztak e mar ilyen lannyal.

2020. ápr. 17. 23:01
 1/7 A kérdező kommentje:
- milyen *
2020. ápr. 17. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még akinek ilyen hatalmas lenne, de a szőrös punci önmagában azért nem annyira ritka. Amiről te beszélsz szerintem az ápolatlan kategória.
2020. ápr. 17. 23:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem egy termeszetes szorzet (akae amit sose borotvalt a tulaj is lehet apolt, ha picit meg van igazitva hogy legalabb haromszog alakja legyen, de attol meg lehet nagy kiterjedesu. Most csak egy peldat irtam. Meg ha rendesen tisztan van tartva akkor mar apolt.
2020. ápr. 17. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hetvenes evektol eleroen elofordulhat, hogy ez a punci mosdatlansaggal, igenytelenseggel van egy csomagban. Foleg, ha bajusz is kell, bugyibol jobbra, balra.
2020. ápr. 18. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fésülni? Meg befonni nem? Te fésülöd a fanszőrzeted? Ugyi hogy nem.

Egyébként vannak, jónéhány nő van aki teljesen természetesre hagyja a szőrzetét.

2020. ápr. 18. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szőrös, de nem ennyire. A fanszőrzet nem nő a végtelenségig hogy fésülgetni kelljen
2020. ápr. 18. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon utálom ha szőrős. Sose hagyom hogy hosszú legyen. Ha meg sráccal találkoznék rosszul éreznem magam ha nem lenne csupasz.
2020. ápr. 18. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!