Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit gondoltok a szexmen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok a szexmentes BDSM-ről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltak arról, ha egy találka alkalmával teszem azt csak fenekelés, gyertyázás, kötözés stb. történik? Látnátok ennek bármi értelmét vagy a bdsm-hez hozzátartozik a szex is?

F

2020. ápr. 17. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
40es pasiként én afféle szexmentes BDSMben hiszek, hogy beöltözöm orvosnak és le kell előttem vetkőzni és ki van szolgáltatva a páxiens. Csak vizsgálat semmmi szex.
2020. ápr. 18. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A BDSM-hez eredetileg nem tartozik hozzá az aktus. Én imádom szexmentesen is, néha úgy még izgalmasabb is. :D
2020. máj. 3. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Idegennel biztos nem játszanék ilyet. Szerencsére van párom akivel szoktunk bdsm játékokat játszani, és igen, volt már rá példa, hogy szex mentes volt, nem volt behatolás, de még izgatás sem. Csak kötözés fenekelés meg jégkocka és gyertya viasz izgatás. Még csak le se szophattam, hanem a végén a testemre verte ki:)
2020. máj. 3. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

Én kifejezetten kedvelem az olyan bdsm együttléteket, amik nem csak a szexről szólnak, vagy egyáltalán nem is végződnek szexben. Szerintem kár mindenbe belevinni a szexet, a bdsm nem feltétlenül erről szól. Az én fejemben megvan a szexnek és a bdsmnek is a helye és ezek nem kell mindenáron azonos alkalmak legyenek. :)

25F

2020. júl. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!