Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a csajatoknak lenne házi szex videója az exével?
Figyelt kérdés
Tegnap újra telepítettem neki a gépet akkor láttam ezeket a videókat az exével hát nagyon fúra érzés volt nem értem miért nem törölte le. Tudom hogy semmi rosszat nem csinált nem csalt meg de akkor is rosszul érzem magam hogy láttam ezeket a videókat.2020. ápr. 17. 15:48
11/17 anonim válasza:
Mondanám neki, hogy készítsünk vidiket. Ha nem, kuka. 🙂
12/17 anonim válasza:
Legyünk őszinték, ha neked lenne videód az exedről te se töröltöd volna le. Jó néha az exekkel nosztalgiázni, ez a fájdalmas igazság.. Valószínűleg te is visszagondolsz arra, hogy milyen jó volt az ágyban valami az egyik exeddel, ő miért ne tehetné ugyanezt.
13/17 anonim válasza:
Ha nem lenne felvétel róla akkor nem dugtak volna? Na ugyi, max. akkor nem látod. Persze sz.ul tud esni ha látod hogy akit szeretsz az éppen nagy élvezettel kefél mással, de ez már a múlt része.
Max. azért zsörtölődhetsz hogy miért nem mondta eddig el - teszteld a lányt, csak úgy kíváncsiságból hozd szóba hogy mi lenne ha felvételt csinálnátok. Ha merev nem akkor már tudni fogod hányadán állsz vele, s milyen benne a bizalom irányodba.
14/17 anonim válasza:
Csinaljatok ti is egy videot csak jobbat így mar hátha nem zavarna!!
15/17 anonim válasza:
Na és kivel szexelt mocskosabban, vele vagy veled?
Kivel hangosabb? És kinek nagyobb?
16/17 paradicsom31 válasza:
Töröld le :D el fogja hinni, hogy újratelepítés során törlődtek.
17/17 anonim válasza:
16:
Ez jó teszt tényleg! Ha kiveri a balhét akkor még mindig vonzódik az exhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!