Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házi buli, szex, kapcsolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házi buli, szex, kapcsolat?

Figyelt kérdés

Hétvégén voltam egy buliban ahogy lefeküdtem egy lánnyal, mint kiderült utólag előttem már 1 csávóval lefeküdt...

Tegnap rákérdeztem messengeren az esetre és nem tagadja de nem is erősíti meg. A lényeg hogy szeretne velem találkozni, szerintetek belemenjek ?

Jól néz ki meg tetszik is,de így hogy tudom hogy könnyen kapható nem szeretnék nagyot csalódni megint...

2019. júl. 22. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Dugd amennyiszer lehet! Másra nem biztos hogy alkalmas!
2019. júl. 22. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Mármint a buliban fektette meg valaki előtted?
2019. júl. 22. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Mivel egy házibuliról van szó, ott azért megtörténnek ezek a dolgok. És ez nem akkora szám a mai világban.

És attól még, hogy még egy sráccal lefeküdt nem biztos, hogy egy világi r*b*nc, de hát ki tudja.

Ha tetszik egy próbát megér.

Bár ha nem bízol benne felesleges köröket futnál már most.

2019. júl. 22. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Te mit is szeretnél tőle? Bocsi te is lefeküdtél csak úgy egy lánnyal, és ha feltételezem hogy én egy párkapcsolatot kezdeményezek akkor nem buliban fogom először lefektetni a lányt. Szerintem ugyan annyira "ludasak" vagytok a dologban, lehet ha neked is összejött volna előtte egy másik csaj nem hagyod ki. Ismerd meg és kiderül hogy működik-e, ne bonyolítsd túl az életed az majd ráér ha olyan vén leszel mint én..
2019. júl. 22. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
33%

Csalódni abban tudsz, akit másmilyennek hiszel, mint amilyen.

Mivel rola már tudod, hogy milyen, csak akoor csapódhatsz benne, ha nagyon naiv vagy

2019. júl. 22. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Figyelj, ha úgy tudsz hozzáállni, ahogy kell, hogy ez a csaj egy r****C, és ez téged nem különösebben zavar, akkor szerintem dugjál nyugodtan vele, de másra mert nagyon számíts...
2019. júl. 22. 10:29
 7/10 Liz* ***** válasza:
77%
Szerintem ha tetszik neked nyugodtan találkozz vele, abba még nincs semmi, ismerd meg. Lehet, hogy csalódni fogsz, de az is lehet, hogy megbánnád, ha nem találkoztok ... szerintem adj neki egy esélyt.:)
2019. júl. 22. 10:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. találkozok vele, megismerem sé majd kiderül mi lesz. köszi
2019. júl. 22. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Semennyivel se könnyebben kapható vagy nagyobb ribbanc ez a lány, mint te magad. Azért mert egy egyedülálló lány élvezi az életet, ha tudja, még nem jelenti azt, hogy párkapcsolatban is így viselkedne. Te se dugsz gondolom lányokat házibulikban, ha van barátnőd... vagy de?

Randizz vele persze, meglátod, hogy alakul.

2019. júl. 22. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Házibulinak pont ez a lényege, hogy könnyen tudják szexelni este.
2019. júl. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!