Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom nem elégít ki szinte soha? L
2-3 hónapja vagyunk együtt. Néha mondjuk heti 1x nagyon ritkán heti2x kinyal. De akkor is mondom neki,hogy használja pl az ujjait is attól megyek el,mire ő nem hajlandó,mert hogy nem hiszi el,hogy csak a nyalástól nem tudok elmenni... mondtam neki,hogy nekem az nem elég.. Szóval még ha heti 1x ki is nyal akkor se megyek el,mert hogy ő nem hajlandó megujjazni. Szextől nyilván nincs csak úgy orgazmusom,akkor kell csiklót is ingerelnem. De azt úgy havi 1x ha csináljuk,mert úgy sokáig tart elmennem.
Ellenben én őt mindennap leszopom,kiverem,szexelek vele. Akármit kér teljesítem. Folyton kér tőlem valamit. De ő nem elégít ki magától soha. Mit tegyek? Kérni szégyellem kicsit mert sztem alap lenne.
Hát sajnos ez így ahogy leírtad sose lesz jobb, önző is meg kénye kedvére teszel úgy hogy nem kapsz viszonzást, ez meg szokta változást ne várj.
F
Volt már olyan csajom, mint te aki azt hitte csak úgy lehet.
Lehet ujjazás nélkül is, csak jól kell nyalni.
A szex is ugyanígy...
Azt hiszem az odaadás hiányzik belőle, belőled meg a nyitottság.
Mondjuk első körben ne csak szopásra használd a szádat.
Kommunikáció, bmg...
Itt nem a szextechnikai dolgokon kéne gondolkodni hanem hogy miért kell neked egy olyan férfi aki ilyen szinten l..rja hogy neked jó legyen és a legkisebb szükségét se
Csak megsúgom férfiként hogy ha szeretünk egy nőt akkor imádjuk ahogy elélvez és mindent megteszünk, hogy neki jó legyen. Ennek fényében gondolkozz el hogy te mennyire vagy fontos a pasidnak.
Bár úgyse fogsz ezen a válaszon elgondolkodni mert kitalálom amúgy nagyon jó ember és nagyon szereted. :)
"Volt már olyan csajom, mint te aki azt hitte csak úgy lehet."
Aztán megjátszotta az orgazmust, hogy ne keserítsen el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!