Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fenék 10/? Mi a véleményetek róla?
Gyönyörű, de nekem kicsit túl nagy. Azért 10/8.
30/F
Már egy kicsit sok.
Csatlakozom, 10/8
28f
ui.:
Ha ilyened van, akkor ne szégyelld. Ha pedig nagyon távol állsz tőle, az sem para :D
lesz, akinek tetszik majd.
Ha meg nem is emiatt kérdezed, akkor meg nem tudom :D
A kép sablonos és steril emiatt nem annyira szexuális de formailag rendben van és nőies. Szerintem szép is de csak 10/7 mivel nem sok látszik belőle.
35F
Nem pontozok, mert semmitmondó és idétlen dolognak gondolom. Mi a különbség mondjuk a 6 és a 7 között? Mitől lesz valami 8, és nem 9?
Egyébként annyira nem jön be. Inkább a nagy, de laposabb feneket szeretem. Egyébként meg: nem a külső paraméterek alapján dől el, hogy mennyire szimpatikus egy lány. Viszont ahogy nézem, ő kifejezetten a ribis, unszimpatikus kategória.
Olyat is ritkán olvasni, hogy valakinek a lapos tetszene. :D
Számomra ez még nem nagy és szerintem szép. Mondhatni tetszik. Viszont... végig néztem a képeit és a legelső képeken jobban bejön, mint a későbbieken. Szvsz vannak képek, szögek, videók ahol jobban és vannak amiken kevésbé tetszik (pár ilyenen "furi" a formája). Emiatt nem adnék rá 8-at, a 7-et pedig keveslem, úgyhogy legyen... 7,8. :D
26/f
Gyönyörű kérek, és nagy, amit imádok.
10/10👌
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!