Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, cici vagy fenék? Melyiket tartjátok intimebb testrésznek?
Mell egyértelműen
És azért mert a fenekemen ülök vagyis használom valamire míg a mellemet kizárólag masztinál használom vagy szexnél (vagyis az izgatás miatt) Illetve mert a fenék látszik nacin keresztül is, a mell nem(max a körülbelüli nagysága, de se a formája, se a mellbimbó mérete e semmi ilyesmilye nem látszik). És ha a fenekemet fogja a baratom az okésabb, lehet akar nyilvánosság elött ás, de ha a mellel csinálnak ugyanezt az kellemetlen lenne mert az intimebb. Egy ilyen dolog amit csak én és a párom láthat a hálóban \fürdőben (stb)
Konkrét indok nincs, de talán ezek a legérthetőbbek 😊
Lényegében mert a mell nagyon is erogén zóna a fenék meg nem.
L
Cici.
Az nem izgat, ha a fenekem fogják, annál inkább ha a mellemmel játszik.
A mellem
Nagyon szeretem amikor odabújik, simogatja, puszit ad rá, markolássza, és az olyan "csakmiketten" érzés, míg ahogy előttem is írták, a fenekemet akár emberek között is végigsimítja, ha úgy jön ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!