Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai bulikban ki lehet fogni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai bulikban ki lehet fogni jó anyukákat, akik kaphatóak egy kis kalandra?

Figyelt kérdés
Vagy hova érdemes menni, ahol találkozhatok ilyen nővel?
2020. ápr. 16. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Igen.

Nekem elég sokszor volt ilyen, hogy kis támogatásért cserébe Igent mondtak a lányok. :)

Olyan is volt, hogy csak kinyaltam egy lányt és én fizettem neki, nagyon élvezte.

2020. ápr. 16. 21:58
 2/9 A kérdező kommentje:
De én tényleg szó szerint értettem az anyuka szót, szóval jobbféle MILF-ekre gondolok..
2020. ápr. 16. 22:04
 3/9 DnPlymn ***** válasza:
85%

Milyen bulikban ember?

Be vannak tiltva a tömegrendezvények :D

Amúgy meg igen. Elég sok puma megfordul ezeken a helyeken és durvaidegesítőek tudnak lenni.

2020. ápr. 16. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Maradj otthon.
2020. ápr. 16. 22:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Általánosságban kérdeztem ember😂

Ez most reméljük csak átmeneti rendkívüli helyzet...

2020. ápr. 16. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Háát a mai bulikban csak azt tudod kifogni, akit meghívtál a Skype videocallba..:D
2020. ápr. 16. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Retró discoba járok pasizni, ugyhogy igen. 40N
2020. ápr. 16. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát most sehova - járvány van ugyebár, minden zárva. Egyébként igen, ki lehet "fogni". Menj olyan helyre ahol a középkorúak járnak bulizni, ld. a fent említett Retropolisba. Az hogy mennyire lesz sikered viszont rajtad is múlik.
2020. ápr. 17. 02:06
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Gyorben a M....M.. nevu klubban hemzsegnek a kiehezett 40es 50es milfek. Vannak jobb anyagok, akik csak a baratnoikkel mennek tenyleg iszotagni, tancolni, es megkozeliteni se tudod oket. Utana vannak a jobb anxagok, akik benne vannak, de mindig az alfahimek kellenek nekik. Ok nem a kedvessegre es inteligenciara vagynak egy futo kalandnal. Utana vannak a gyengebb anyagok, akik szinte masznak rad. :D

UI tisztelet a kivetelnek es minden megbecsulesem egy tiszteletremelto 40 es 50es holgynek, aki ebben is kepes a latszat moge nezni.

2020. jún. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!