Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 eves sracok ti mennyire vagytok konnyen kaphatoak egyejszakas kalandra?
Figyelt kérdés
Konnyen belementek vagy inkabb tartos kapcsolatot kerestek?2019. szept. 5. 20:54
3/11 anonim válasza:
> Ennyi idősen még élni kell.
70 évesen is élni kell.
5/11 anonim válasza:
Ebben a korban egy fiú még a postaládát is megdöngeti, nemhogy egy nőt. Érdekli is őt,hogy mi lesz...
6/11 anonim válasza:
Szerintem tudod a választ: akinek épp' nincs komoly kapcsolata ott gyakorlatilag a férfiak 99,99%-a kapható az egy éjszakás kalandra, de az értelmesebbje minden alkalmi kalandnál használ óvszert.
7/11 anonim válasza:
Simán kapható vagyok. 16-40 éves korosztály szexel kínál (nem pénzért) akkor megyek :D
8/11 anonim válasza:
Az a durva hogy ilyen 13-17 évesig simán bele mentem volna ha tetszet volna a lany szexualisan most mar semmi pénzért...!
Rendes úgymond szerelmi kapcsolatot keresek ami tartos erős és akar meg hazzasag is!
20 vagyok
9/11 anonim válasza:
Akkor en vok a 0.01% ....durva.... 🧐🧐🧐
10/11 anonim válasza:
Én 29 vagyok de most inkább csak az 1 éjszakás érdekel, ami esetenként mondjuk megismétlődhet ha mindkét fél úgy érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!