Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan vonzó ez a férfi? El tudnátok vele képzelni egy őrületes estét?
2020. ápr. 16. 20:13
1/12 anonim válasza:
Nagyon vonzó. Azt hiszem, vár a zuhanyrózsa. :) 19/L
4/12 anonim válasza:
Számomra nem vonzó. Nem kedvelem a mediterrán típust.
7/12 anonim válasza:
Mondjuk Ő most szerintem sem vonzó (hetero férfi vagyok), egyszerre feminim és szőrös...
Ugyanakkor még sosem láttam olyan kérdést itt, ahol belinkeltek egy férfit és nem 10/9-en azt mondták volna rá, hogy taszító, csúnya, homo, stb. Pedig sok ilyen kérdéssel találkoztam már és mindenféle tipusú pasit belinkeltek már.
8/12 anonim válasza:
Nagyon nem vonzó, inkább taszító.
9/12 anonim válasza:
Szakállal, borostával nem rossz. Nélküle annyira tetszik, habár a teste jó. Az egy baj itt szerintem az sokaknak, hogy szinte süt a képeiről a jelleme, és az nem súg túl sok jót. Valószínűleg ezért nem jön be itt sok nőnek.
10/12 anonim válasza:
Max egyéjszakás,de az viszont vad éjszaka lenne. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!