Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az izmos csaj szexuálisan vonzó?
Figyelt kérdés
Érdemes az instája tetejéről így legörgetni kicsit és lejjebbi képeket is nézni akkor látszik, hogy nőhöz képest elég izmos. Tehát ilyen izmos szép arcú leányzó. Nemet és kort is légyszi!
2020. márc. 21. 15:02
1/17 anonim válasza:
Nekem az izom nem baj, csak legyen rajta egy kis "husi" is, ami lágyabbá teszi a vonásokat.
A képen lévő lány egy 10-15 kilót nyugodtan hízhatna.
2/17 anonim válasza:
Vonzó, persze. De az én ízlésemnek "too much".
3/17 anonim válasza:
Jézus, neem. Nem szkanderozni akarnék egy nővel...
4/17 anonim válasza:
majd én folytatom a tréningjét:) jöhet...
5/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Egy kicsit már túlzás számomra, de sokkal jobb, mint amikor valakin az látszik, hogy egyáltalán nem sportol. Persze nyilván ő így akar kinézni, mert nem egyszerű az ilyen külsőt elérni.
6/17 anonim válasza:
Jézus nem. Egy lány legyen törékenyebb mint én. Akkor érzem magam férfinak mellette, ha kinyithatom helyette a befőttes üveget és megvédhetem, ha baj van.
Ez a nő simán belegyűrne a sapkámba.
7/17 anonim válasza:
Nagyon nem vonzó, és túl nagy a segge a testéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!