Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen szinten számít élvezhetőnek a fenekelés adása/kapása?
Figyelt kérdés
Pl 1-2 rácsapás vagy pirosra fenekelés, esetleg hurkás vagy véresre verés adása/kapása nektek az ideális?2020. ápr. 16. 14:54
11/18 anonim válasza:
kapni szeretem, pirosra fenekelés, persze volt mikor párom túlzásokba esett és több hétig nyoma maradt
12/18 anonim válasza:
Pálcával lila csíkosra szeretem. Közben nagyon fáj, de a végére mindig földobódom :).
14/18 anonim válasza:
Néha, amikor csak szex közben a fenekemre csap is izgató, de egy kiadós fenekelésnél nincs jobb. Imádom, mikor a térdére fektet és pirosra fenekel, néha nyoma is marad. A hurkás, vagy véres szerintem erős túlzás, nekem nem menne, nem vágyon rá. Tenyérrel szeretem a legjobban, néha övvel:)
22N
15/18 anonim válasza:
Szex előtt vágódeszkával addig amíg nem mondom hogy hagyja abba. Nekem belefér ha még napokig fáj, ha nyoma van.
16/18 anonim válasza:
Pirosra fenekelés sérülés nélkül :) szeretek fájdalmat okozni viszont mindezt felesleges vér nélkül
18/18 anonim válasza:
Kapni, a pirosra fenekelést igénylem, a hurkás, az büntetés, de a véres már nem oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!