Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexbarátság hogyan működik nálatok?
Figyelt kérdés
Nektek van szaxbarátotok, vagy barátnőtők? Hetente hányszor találkoztok, és szexeltek? Miben más, mint egy tartós kapcsolat?2020. ápr. 16. 09:22
1/8 anonim 

válasza:

Nekem egyszer volt. Semmiről nem szólt csak a szexről. Ha hiányom volt szóltam ha neki volt ő szolt. Kb hetente volt egy szex. N
2/8 anonim 

válasza:

Ahogy az egyes írta csak 2 naponta.
3/8 anonim 

válasza:

Amikor megkivantuk a szexet, akk szóltunk egymasnak
4/8 anonim 

válasza:

Igen van, és elég sürven egy héten, de akkor orba szájba 20/l
5/8 anonim 

válasza:

Teljesen változó, a partnerek közösen alakítják ki. Volt olyan partnerem akivel kb. 3 havonta találkoztunk és olyan is akivel minden héten.
Abban más egy tartós kapcsolathoz képest hogy ez nem kapcsolat, csak a szexről szól, azért találkozol vele. Nem laksz vele együtt, nincsenek közös programok, nem beszélsz vele minden nap stb.
6/8 anonim 

válasza:

Jó is volna, bár inkább a pasik kezdeményeznek.
7/8 anonim 

válasza:

De jó is lenne! Amikor volt valóban a szexről szólt, esetleg beültünk előtte valahová de nem írogattam a lányra hogy hogy van stb.. Az is jó ha a lányok kezdeményeznek:)
8/8 anonim 

válasza:

Ugy, hogy vannak kozos programok, de mindegyiknel lennie kell szexnek :)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!