Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szörnyű vagyok, ritkán férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű vagyok, ritkán férfiakat elégítek ki, de érezhetően 100% heteró vagyok, tanácsoljatok kérlek valamit, miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok.

Mai napig szűz.

Olyannyira vágyom a szexet hogy azt el sem tudjátok képzelni.

Mégis...

Amikor egy örömlányt kellene megdugnom... Nem Vagyok rá képes.

A farkam nem akar reagálni. Se puncira-se popsira (pedig mind 2-t nagyon kívánom)

Köztudott nem engedik az örömlányok a gumi nélk7li szexet... Mégis... Amikor tudom, hogy tiltott gyümölcs, érzem, hogy kezdek felizgulni, úgy, hogy ő nem tudja hogy levettem, és háttal kutyapózban várja hogy betegyem.... Ám.... Amikor betenném... Lelkiismeret furdalást érzek. Ez kibaxás a nővel ha úgy dugnám meg... Ami biztos... Hogy gumiban sehogy nem akar felálni.

Barátnőm sosem volt.

Elterjedt az a hír, hogy a melegek viszont előszeretettel dugnak gumi nélkül... És elkezdtem vágyni csupasz? Kartyú, enyhén nőies férfi popsikat dugni.... Ám.... Volt erte lehetőségem sok... De hiába a sok jó lyuk, elképzelve ahogy benne vagyok... Arra végkép nem reagálok. Sehogysem.

Mégis.... Mivel a férfiak ingyen csinálják.... Lelkiismeret furdalásom van, hogy Ő mennyire beizgult s nem tudok velr semmit csinálni... Így csak egyet tehettem.

Elkezdtem copni a farkát amíg el nem élvez.... Copás közben mindig az járt a fejemben "miért csinálom én ezt? " de közben igyekeztem nem erte gondolni hanem arra? Hogy minél előbb elélvezzen a fiú.

Nem vágyom a fiúk kielégítésére... Mégis amikor havi 1-2x megállíthatatlanul kanos vagyok, s tudom nővel nem menne, mindig arra gondolok "talán most menni fog" s elmegyek egy nőhöz s szokásos kudarx majd egy férfihoz, szokásos kudarc és egy ujabb copási kényszer.

Segítsetek kérlek.. Mi van veled?

2020. ápr. 15. 22:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kéne egy rendes barátnő, akivel gumi nélkül csinálhatod.

Fókuszálj erre a célra és ha sikerül, minden a helyére zökken.

2020. máj. 21. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!