Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű vagyok, ritkán férfiakat elégítek ki, de érezhetően 100% heteró vagyok, tanácsoljatok kérlek valamit, miért vagyok ilyen?
23 éves vagyok.
Mai napig szűz.
Olyannyira vágyom a szexet hogy azt el sem tudjátok képzelni.
Mégis...
Amikor egy örömlányt kellene megdugnom... Nem Vagyok rá képes.
A farkam nem akar reagálni. Se puncira-se popsira (pedig mind 2-t nagyon kívánom)
Köztudott nem engedik az örömlányok a gumi nélk7li szexet... Mégis... Amikor tudom, hogy tiltott gyümölcs, érzem, hogy kezdek felizgulni, úgy, hogy ő nem tudja hogy levettem, és háttal kutyapózban várja hogy betegyem.... Ám.... Amikor betenném... Lelkiismeret furdalást érzek. Ez kibaxás a nővel ha úgy dugnám meg... Ami biztos... Hogy gumiban sehogy nem akar felálni.
Barátnőm sosem volt.
Elterjedt az a hír, hogy a melegek viszont előszeretettel dugnak gumi nélkül... És elkezdtem vágyni csupasz? Kartyú, enyhén nőies férfi popsikat dugni.... Ám.... Volt erte lehetőségem sok... De hiába a sok jó lyuk, elképzelve ahogy benne vagyok... Arra végkép nem reagálok. Sehogysem.
Mégis.... Mivel a férfiak ingyen csinálják.... Lelkiismeret furdalásom van, hogy Ő mennyire beizgult s nem tudok velr semmit csinálni... Így csak egyet tehettem.
Elkezdtem copni a farkát amíg el nem élvez.... Copás közben mindig az járt a fejemben "miért csinálom én ezt? " de közben igyekeztem nem erte gondolni hanem arra? Hogy minél előbb elélvezzen a fiú.
Nem vágyom a fiúk kielégítésére... Mégis amikor havi 1-2x megállíthatatlanul kanos vagyok, s tudom nővel nem menne, mindig arra gondolok "talán most menni fog" s elmegyek egy nőhöz s szokásos kudarx majd egy férfihoz, szokásos kudarc és egy ujabb copási kényszer.
Segítsetek kérlek.. Mi van veled?
Kéne egy rendes barátnő, akivel gumi nélkül csinálhatod.
Fókuszálj erre a célra és ha sikerül, minden a helyére zökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!