Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezért megéri Sugarbabynek lennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megéri Sugarbabynek lennem?

Figyelt kérdés

19 éves csinosnak mondott lány vagyok. Kb 3 hónapja dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és már kezdetek óta tetszem a főnökömnek aki 65 pluszos házas ember.

Nem mondanám vonzónak, hájas és erősen kopaszodó, viszont rengeteg pénze van és elmondta, hogy már több Sugarbabyje volt, jelenleg is tart egyet, de szeretné rám cserélni.

Eleinte nem törődtem vele, de napról-napra egyre makacsabbul nyomul és zaklat az ajánlatával.

Ma délelőtt váratlanul megjelent nálam és konkrét válaszút elé állított.

Azt mondta, hogy hétvégéig döntsem el, benne lennék-e a dologban. Ha igen, akkor hétvégén elmegyünk a nyaralójába és hivatalosan is a Sugar Daddym lesz.

Ajándékot is hozott, egy vékony ezüstláncot egy pici szív alakú medállal. Őszintén én egy kicsit többre számítottam, még csak nem is arany. Szerintem lehetne gálánsabb is, ha tényleg komolyak a szándékai.

Biztos észrevette a csalódottságom, mert azt mondta, hogy a hétvégére tartogatja a meglepit.

Igazából visszagondolva sosem volt túl bőkezű, ha meghívott valahova munka után, mindig olcsó helyre mentünk, állítólag azért, mert ott nem ismerik fel, de szerintem csak smucig.

Hogyan akar így Sugar Daddy lenni?

Félek, hogy csak ki akar használni.

2020. ápr. 15. 19:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%

Prosti akarsz lenni e vagy sem?

Ne ragozzuk túl, ha ebbe benne vagy egy sima prosti vagy aki méghozzá erkölcstelen is, mivel benne van egy házasság még jobban tönkre tételében. És igen, csak ki akar használni.

Miért, szerinted az előzőt miért dobta ki? Kell neki egy újabb fiatal lány akit megdughat pénzért, mert lehet hogy jobban nézel ki az előzőnél, ha jön egy nálad még szebb akkor téged is dobni fog. Már ha igaz a kérdés, mivel ezen az oldalon manapság meglepően sok a k*rv*.

2020. ápr. 15. 19:36
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Ekkora kamu kérdést XDDD az arany láncnál túltoltad. Ilyen szar ember egyszerűen nem létezik. Ilyet csak kitalalni lehet
2020. ápr. 15. 19:39
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
Igen, túlzottan el ragadott a komikus vénád, bár úgy látom nem mindenkinek ment át hogy ez fiction
2020. ápr. 15. 19:43
 14/35 A kérdező kommentje:

# 12

Én nem teszem tönkre a házasságát, amit elmondott magáról meg amit más róla, egész életében csalta a feleségét, még egy balkézről származó gyereke is van. Ha nem velem, akkor talál mást ahogy eddig.

A felesége meg konkrétan úgy néz ki mint dr. Bubó...

A "prostiságról" meg annyit, hogy nem is értem, miért hiszi azt bárki is öregen és kövéren hogy a szép csajok csak úgy a két szép szemükért befekszenek az ágyukba.

Aki szép és fiatal csajt akar az bizony legyen gáláns ez mindig is így működött. És itt üzenve a # 12-esnek:

Nem, egy sz@r vékony ezüstlánctól nem fogok bebújni egy szottyatt vénember ágyába, lehet neked elég lenne, bár a férfiak minden mamit meghúznak ingyen is...

Aranyért se, de azért akkor legalább sejteném, hogy nem csak át akar vágni.

2020. ápr. 15. 19:48
 15/35 anonim ***** válasza:
70%
Istenem.. Süt róla, hogy kamu, nem kell sokáig olvasni. A kérdező ostoba libának tetteti magát.:D
2020. ápr. 15. 19:52
 16/35 anonim ***** válasza:
Én nem mennék bele. Sajnos egyszer engem is majdnem átvert egy Sugardaddy de észnél voltam.
2020. ápr. 15. 19:53
 17/35 anonim ***** válasza:
90%

Csak csendben megjegyzem, hogy az egész kérdés annyira óriási kamu hogy ordít a képernyőről :D

- Kijárási korlátozás kellős közepe van, ez főleg a "menő" éttermeket érinti, egyik sem tart nyitva napi 1-2 ember miatt, különben most tilos ilyen helyekre randikat szervezni és elég feltűnő lenne rátok nézve.

- Ismerek ilyen lányt, saját tapasztalatom van. Biztos hogy nem nevezi magát "sugarbaby"-nek és pláne nem írja le hogy milyen ronda a kiszemeltje. Ez úgy működik, hogy behazudja magának hogy végülis tetszik neki, meg különben is, "ért a nőkhöz", és egyébként sem kavar vele csak "véletlenül" alakul majd úgy (ő nem is tehet róla, a barátja meg szemét vele mert nem hívta 13:05kor csak 13:11kor) Ha 40 évvel idősebb, akkor az érettebbekre bukik, ha elviszi valahova kirándulni, akkor csak baráti szívességet tesz. Ez a szöveg amit a kérdező előad egy baromság :D

- Ha ezt ilyen nyíltan csinálná egy főnök, főleg hogy rendszeresen csinálja és még zsarol is vele, akkor elég rövid időn belül szopna rendesen, a munka törvénykönyvében elég rendesen definiálva van a visszaélés. Gondoljunk bele, 1 hónap után egy fiatal lányhoz közelít egy rusnya hiéna, nem visítana a meetoo? Ha nem is az első, de a 2. 3. lány már csak jelentené. Ezt nem fenyegetéssel szokták elérni, aki hajlamos rá, azt el lehet "csábítani" és semmi szükség kimondani. Te puskázni is úgy szoktál, hogy mondod a tanárnak hogy azt fogsz ha nem ad jobb jegyet?

2020. ápr. 15. 19:54
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a viccet amikor egy pasi azt mondja egy nőnek 1 milliárdért lefekszik-e velem? A nő igent mond, mire a pasi és egy ezresért? Na de uram minek néz maga engem? Hát hogy maga mi azt már megtárgyaltuk már csak az árról alkudozunk.

Na a soraidat olvasva ugyanez jut eszembe - te már eldöntötted hogy pénzért akarsz kúrni, már csak az árat kevesled érte.

A sugardaddy-k többsége egyáltalán nem olyan hű de gáláns mint ahogy te azt elképzeled. A lehető legolcsóbban akarja megúszni a phinát.

Nem török pálcát feletted, de ha már prosti akarsz lenni akkor inkább alkudj meg előre egy fix összeget havonta. Különben lópikulányi lével nyomja ki a főnököd a szemed és még dolgozhatsz is. Ja és azt kalkuláld bele, hogy a munkahelyednek már így is úgyis reszeltek. Ha elfogadod az "ajánlatát" és utána mégsem fizet, te szóváteszed vagy lecserél akkor azért fog majd kirúgni, ha meg nem fogadod el az ajánlatát akkor meg majd azért mert már félig igent mondtál neki. Ebből már nehezen manőverezed ki magad.

Tanulság: ha prosti akarsz lenni akkor legalább ne a főnököddel dugj.

2020. ápr. 15. 19:55
 19/35 anonim ***** válasza:
# 17 Olvasni tudsz-e? Csak mert írta, hogy 3 hónapja dolgozik ott 3 hónapja itt még nem volt kijárási tilalom.
2020. ápr. 15. 19:57
 20/35 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az a szomorú, hogy itt egyes emberek elhiszik a kérdést és komolyan is válaszolnak rá. Ilyenkor erősíti meg a tudatomat, hogy a fogyasztó réteget, mennyire ki lehet zsákmányolni.
2020. ápr. 15. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!