Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet azt tudni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet azt tudni hogy az én farkam-e a kicsi vagy a lány puncija tágabb a normálnál?

Figyelt kérdés

A barátnőmet ha elkezdem ujjazni akkor nagyon rövid időn belül könnyen be megy 2 ujj. Ha meg nedves már eléggé akkor akár 3 is befér, bár annyival nem szoktam ujjazni mert utána nem jó a szex. Ha nagyon kitágul akkor alig tudok elélvezni. Rajta kívül egy lánnyal voltam eddig de neki az elején 1 ujj is alig fért be. És nagyon szorította a farkam.

Gondolom a korábbi barátnőmnek volt "normális" mérete. A mostani meg tág. Jól gondolom?

Az én farkam hát nem tudom milyennek számít, ha felülről megmérem akkor 4-4.5 cm között van. Az előző barátnőnél vastagnak gondoltam de most picinek értem.

2020. ápr. 15. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
A csajod tág
2020. ápr. 15. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátnőd tág.

L

2020. ápr. 15. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nézőpont kérdése. Egy vastagabb faroknak nem lenne tág.
2020. ápr. 15. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt senki nem hibás. Egyszerűen anatómiailag nem passzolnak. Attól hogy a csaj tág, nem biztos hogy fűvel fával összefeküdt (tudom itt sokan erre gondolnak) Én is viszonylag tág vagyok, 3 ujjat simán be tudok fogadni, és életem során egyetlen partnerem volt. Ugyanúgy ahogy a péniszméretek sem egyformák, a hüvely hosszúsága és átmérője sem az.
2020. ápr. 15. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A hozzászólókon érződik hogy nem túl sűrűn látnak p...nát. Teljesen normális ha két ujjad bemegy, az szűk akinek épp' csak egy. Ettől még nem kell ész nélkül szétujjazni a nőt.
2020. ápr. 15. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasik kicsit is értenének az ujjazáshoz, eszükbe sem jutna 3 ujjat betolni. De itt ugye sokaknál kimerül a dolog abban hogy kihúzza betolja, aztán azt hiszi ez jó. Hát el kell hogy keserítsek mindenkit, az ujjakat ki sem kell húzni az orgazmus eléréséhez. Elég egyetlen ujj és azt sem kell betolni tövig. De hát fingjuk sincs mi az a g-pont, sajnos a nők pedig megjátsszák az orgazmust, csak hogy legyen már vége.
2020. ápr. 15. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Intimtorna segíthetne rajta,kegel gyakorlatok stb...keressetek rá
2020. ápr. 15. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha 3 ujj befér, az sok. Nagyon tág. Oké, hogy nem kell 3 ujjal ujjazni, de ha mégis befer 3 férfi ujj, oda nagyon vastag farok kell.
2020. ápr. 16. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisbaba is kifér, mégsem kell egy két kilós kenyér nagyságú fax.
2020. ápr. 16. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!