Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikre érdemes ügyelnem, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikre érdemes ügyelnem, ha fizetős pasihoz megyek, mi a pontos menete a dolgoknak?

Figyelt kérdés
Volt már barátom több is, szűz sem vagyok már rég, de nagyon izgat egy ilyen pasival kipróbálni egyszer, már ki is néztem erre a delikvens az r betűs oldalon (nyugi várok a vírus végéig). Akik voltak már leírhatnák a tapasztalataikat, akár fiúnál, akár lánynál voltak!

2020. ápr. 15. 16:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
#17. A prostitució egyébként nem illegális, ha erre utaltál... Ha nem, akkor félrértettem, bocsi.
2020. ápr. 16. 15:21
 22/22 A kérdező kommentje:
20-as van igazság abban, amit írsz, most néztem végig a teljes kínáltatot és elszomorító a helyzet. Tele vannak az említett oldalak 170 cm-es, egyszálbél vagy kövér pasikkal. Nagy részük hiába van heterónak feltüntetve, pár sorral lejjebb kiderül, hogy párokat vagy férfiakat is vállal. Az ordító helyesírási hibákkal vagy csak közhelyekkel tarkított leírások már csak hab a tortán. Ha már fizetek, akkor értelemszerűen egy vonzó külsejű, sármos, kidolgozott testű pasira vágyom, olyanokra, mint például a Hot Men Dance-es fiúk.
2020. ápr. 16. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!