Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex terén csak szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex terén csak szerintem vannak sokkal könnyebb helyzetben a nők?

Figyelt kérdés
Mármint semmi féle méret miatt nem kell aggódni, mert minden pasinak más jön be, a nagy mell miatt nem kell, a kicsi miatt se kell. Alkatnál úgy szintén nincs igazán félnivaló, hiszen ide is igaz az hogy minden pasinak más jön be. Szex közben igazából majdnem hogy semmit se lehet elrontani, egy pasi pedig sok téren hibázhat, ha pedig tegyük fel kicsi van neki, vagy talán hamar elmén akkor akár fel is akaszthatja magát.

2020. ápr. 15. 14:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Kb semmit se, hiszen ahogy írtam, ezen az oldalon hány olyan kérdés van ahol erről panaszkodnak?
2020. ápr. 17. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!