Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti mikor szoptatok le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mikor szoptatok le először valakit? Barátotokat, vagy csak alkalmi volt? Hogyan vett rá?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 13:28
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
15 múltam. Egy nyári kertipartin egy 7 évvel idősebb sráccal. Imponált, hogy velem beszélgetett, voltak más csajok is. Aztán félrehívott nyugisan beszélgetni. Akartam én is, nem kényszerített.
dec. 18. 00:04
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
17voltam egy koncert után. Több alkalmi volt ha jól emlekszem 2 alkalom volt. Mindig csak orál.
jan. 1. 22:54
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Elég baj, ha rá kell venni... Nem?

Azért ez egy olyan dolog, ami ösztönösen jön az emberből.

Úgyhogy nem vett rá, csak megtörtént. Fesztiválon legutóbb, de házibuliban is.

jan. 1. 23:00
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen egy akkori haveromat ő 22 volt akkor

40n

jan. 2. 03:33
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

14 èvesen a szüleim egyik kollegáját. 28 volt. Lent voltunk egy nyaralóba, már bevolt töltve rendesen ő pedig egész este közelített felém. Hajnalba mentem a mosdóba ő a folyosón feküdt a kanapén, még bevolt bszva. Mikor kijöttem a mosdóból odahívott mellé és megkérdezte voltam-e már fiúval. Mondtam nem, erre elővette a farkát és annyit mondott. Ha nem szeretnéd be mész a szobátokba és senkinek nem beszélsz róla soha, de ha szeretnéd azt csinálsz vele amit akarsz. Engem hajtott a kíváncsiság hogy milyen lehet ha egy farok van a számban, megfogtam neki és megcsókoltam. Vissza rakta a farkát és mondta menjünk le a pincébe.

Ott történt meg😅

jan. 2. 10:05
 46/47 anonim ***** válasza:
71%
szent isten. hihetetlenek ezek a mai fiatalok ... és még meg is csókoltad.
jan. 2. 11:34
 47/47 anonim ***** válasza:
15 voltam és az akkori pasim
jan. 3. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!