Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor szoptatok le először valakit? Barátotokat, vagy csak alkalmi volt? Hogyan vett rá?
15, egy 22-3 éves egyetemista srácot, aki a chat.hu oldalon ismertem meg. A kocsijában. A nevére sem emlékszem és utána soha többé nem beszéltem vele. Az arcára, nevére, semmire sem emlékszem. Az illata az egyetlen ami emlékként megvan róla.
33N
# 31 - és jó illata volt? amúgy vicces, mert nekem is ami leginkább megmarad egy srácból, az az illata. vagyis már eleve ez is fog meg nagyon, persze az általános egyéb dolgokon kívül.
nekem is van hasonló emlék, egy bizonyos Gábor volt, mi csak olykor összejártunk, aztán 10-20 perc a kocsiban, de ma már sajnálom, h semmit se tudok róla, nagyon csíptem a srácot. és igen, neki is nagyon finom illata volt :D
14 evesen egyik fiu baratomat, kiakartuk probalni es megtettuk😁
Elotte parszor a fius tarsagag kiverte elottunk
19 évesen az első komoly kapcsolatomban a barátomat. Elég fokozatosan haladtunk.
Pár hétig a csóknál tovább még akkor se mentünk, amikor lett volna rá lehetőség. Aludtunk úgy együtt, hogy csak csók volt.
Aztán egyik alkalommal volt rendes petting, de kicsit megijedtem mikor bugyimba nyúlt. Ekkor már fogtam kicsit a farkát.
Aztán pár napra rá kézzel már a csúcsra juttattam. Nem volt egyoldalú, de én jobban tartottam attól, amit ő próbált kezével csinálni.
Másnap már feltett szándékom volt, hogy megtörténik és lefekszem vele. Petting jó volt, majd bugyim is lekerült. Elkezdett nyalni és én fél perc után totál bestresszeltem és leállítottam. Felöltöztünk és csak öleltük egymást vagy fél órán át. Persze éreztem, hogy neki rendesen hiányérzete van.
Próbált rábeszélni a folytatásra, de valahogy még attól is összerezzentem ha a bugyimhoz ért.
Én vállalom, hogy azért csinálom, mert megkért. Fülig szerelmes voltam belé, türelmes volt és én meg sajnáltam. Virágnyelven mondta el, hogy nem tenném-e meg neki azt, hogy számmal kényeztetem? Hozzátéve, hogy ő is szívesen nyalna tovább, ha hagynám.
Kézzel vertem neki, de nagyon bennem volt, hogy többet kellene adnom neki.
Azért féltem rendesen, bár nem tudom mitől. Kézzel húzogattam neki és közben oldalát puszilgattam sokáig. Aztán kapott a végére is pár puszit. Ő úgy érezte, hogy csak húzni akarom, de én tényleg teljesen be voltam rezelve.
Megkért, hogy vegyem be végre és akkor be is kaptam neki. Csak pár centit és az is csak max. egy percig tarthatott. Elég volt neki annyi, hogy elmenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!