Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket jobban vonzanak azok a fiuk, akik pár évvel idősebbek, mint a korosztálybeliek?
Olyan szempontból igen, hogy fiatalként, tinikorban még jobban kijön az a tény, hogy a lányok hamarabb érnek. PL mikor 15 évesen összejöttem a 18 éves fiúmmal, akkor sokat küzdöttem azzal a dologgal, hogy a 15 éves srácok még ott tartottak agyilag dolgokban, ahol én 12 évesen.
Mikor 18 évesen összejöttem a 18 éves fiúmmal-mostani férjemmel, akkor már nem igazán volt érezhető a probléma, de azért erre az is tett rá, hogy a férjem 18 évesek között is kifejezetten érettebb volt, meg hát ugye a közös érdeklődési kör, életcélok miatt, evidens is, hogy igazán hozzám illő ember volt már akkor is, ezért is voltunk érettebb, mint az átlag korosztály.
Igen. Testileg is sokkal jobban néznek ki, az idősebbeken látszik igazán hogy férfiak, a legtöbb korosztályombeli úgy néz ki mint egy kisfiú, vékonyak, nincs arcszőrzetük. Persze vannak kivételek, de nem gyakori.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!