Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nonsense, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nonsense, ha egy nőnek szép lábfeje van és nem szereti a lábfétist?

Figyelt kérdés
Hatalmas veszteség és agyatlanság. Mindegy, általában fixre kötözöm ki szex közben, rúgni sem tud vele és nyalom, falom, szopom, szagolom neki. Eleinte ellenkeznek, aztán hamar élvezik. 😁
2020. ápr. 14. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem ellenkezik a guminő, Pisti?
2020. ápr. 14. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Isten mentsen meg egy ilyen pasitól..
2020. ápr. 14. 12:50
 3/13 A kérdező kommentje:
#2: nem fog.
2020. ápr. 14. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, nekem az van, mégsem akart senki semmi furát hála ég. Van fétised, rendben. Keress oylat akinek tetszik, ne erőltesd rá a partnereidre, ez annyira gáz
2020. ápr. 14. 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a szép lábfej? 😂😂😂
2020. ápr. 14. 13:06
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Eddig nem igazán volt bajom a lábfétises pasikkal. Képeket is küldtem nekik, de neked most még azért se küldök...

Mi a fåszért akarod ráerőltetni másra a fétisedet?

2020. ápr. 14. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit csinálsz, ha egy olyan csajjal állsz össze, aki imádja a kaki szexet...

Ki kötöz, és össze vissza szarja a testedet? 🤔

Mert neki ez a fétise. 🤭😀

Én is szeretem a szép női lábfejeket, de mondjuk nem beteg módon.

De a lényeg, hogy nem erőszakosan.

F/34

2020. ápr. 14. 13:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Szarok rá, kaptam már sokszor képet 91%.
2020. ápr. 14. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Hát barátom már megbocsáss, de inkább az a nonszensz ami neked az elképzelésed a szexről - mármint hogy akarata ellenére ráerőlteted valakire amit te szeretnél. A szép női lábaknak hódolni szoktak a fetisiszták, kényeztetni nem pedig erővel elvenni.
2020. ápr. 14. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Engem kifejezetten taszít a lábfétis, viszont a páromnak van. Egyikünk sem akar kellemetlen élményt a másiknak, így kompromisszumokat kötöttünk hol vannak a határok, ő miket csinálhat a lábammal. De ha kikötözne és csak azért is a lábamat buzerálná akkor kidobnám.

22L

2020. ápr. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!