Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Verésnél rá feszítetek a farkatokra vagy ellazítjátok?
csőfogóval feszítek rá. Másokéra. Élvezik.
#bédéjessemm
#5.
Én teljesen ugyan így vagyok. Ezért is kérdeztem hogy mások is így vannak e vele.
5 vagyok
Bár már évek óta gyakorlom ezt a technikát, nem mindig jön össze, és néha még mindig nem tudom teljesen elengedni magam, ráfeszítek reflexből. Főleg ha nagyon jó csajjal vagyok, és izgulok, vagy nem tudok koncentrálni rendesen, akkor ráfeszítek, és ilyen 3 perc alatt elélvezek szexnél is, vagy maszturbálásnál is. Máskor meg annyira jól sikerül ellazulni, hogy már rá sem bírok feszíteni, és annyit dugok, hogy kéri a csaj már hogy élvezzek el, de nem akar jönni. Szóval érdekes a dolog, mindenesetre érdemes megtanulni, mert régen gyorstüzelő voltam, és ezzel az ellazítással sikerült kimondottan hosszú meneteket is összehozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!