Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is büszkék vagytok a farkatokra?
Figyelt kérdés
Én elképsztően :) Méretes, vastag és áll, mint a cövek! Mindennap többször is megnézem a tükörben. Imádom!2019. júl. 30. 15:01
1/24 anonim válasza:
Igen, gyakran mondják h szerelmesek a farkamba.
2/24 anonim válasza:
Nem vagyok önimádó! Amúgy is jobban szeretem a nőket nézni, te meg lesegesd a farkadat! 😀
5/24 anonim válasza:
Én sem vagyok önimádó, de én is szeretem a farkam formáját - ha nem is a méretét. De szerintem szép. Rengetegszer látszik nagynak is, holott annyira nem az.
Van, hogy én is megnézem a tükörben. Van, hogy fotózom. Mert szerintem szép. S képeken még szebb. :D
Kaptam már pár dicséretet, úgyhogy nem vagyok vele egyedül...
Viszont büszkének nem tudom az vagyok-e. Ha valamelyik tulajdonságomat kellene kiemelni, biztos nem a farkam lenne az... hanem mondjuk valami belső tulajdonság. :)
6/24 anonim válasza:
Igen. Nagy, vastag, szép fényes, arányos a makk, szinte teljesen egyenes és selymes rajta a bőr. Eddig mindenkinek nagyon tetszett.
7/24 anonim válasza:
Ez a szöveg kicsit csajosra sikeredett. :)
8/24 anonim válasza:
Igen, a legtöbben már szívesen tennék a személyi igazolványukba is önarcképnek, ahogyan a neten is kéretlenül tolják a nők arcába.
9/24 anonim válasza:
Nem, én maximum azt mondom, hogy nagyjából elégedett vagyok vele...
10/24 anonim válasza:
Én is büszke vagyok. Anno nagyon sokat néztem, fotóztam is. Meg 1-2 videó. hosszú vastag és nagyon szép. De nem csak szerintem mert elég sokszor szóvá tették már élőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!