Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is büszkék vagytok a farkatokra?
Figyelt kérdés
Én elképsztően :) Méretes, vastag és áll, mint a cövek! Mindennap többször is megnézem a tükörben. Imádom!2019. júl. 30. 15:01
22/24 anonim válasza:
Én sose nézegetem.🤔
Nem tartottam soha fontosnak a farkam méretét, se azt, hogy én szépnek tartom-e.
Lehet, hogy ezért nem is parázok azon, hogy mekkora, tetszik-e az aktuális partneremnek, hiszen úgy is minden nőnek, lánynak, csajnak más jön be. Nincs egyforma izlés világ.
És ahogy itt elnézegetem a sok önbizalom hiányos vonalzós, mérőszallagos férfi társaim,🙄 örülök is neki.
24/24 anonim válasza:
Büszke nem vagyok rá, ez nem jó szó. Ellenben tetszik és igazán szépnek találom. 18-19 cm körüli (csalások nélkül mérve), szép a bőrtónusa, egyenes. Az erek épp a megfelelő mértékben dudorodnak, a makk fényes, bőrhibáktól mentes. A zacsi hozzá passzoló, szép, formás.
Szóval én abszolút elégedett vagyok a farkammal, szeretem is fotózni, megosztani azzal aki kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!